Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli jesteś z W-wy polecam dr Anete Czerwonogrodzka - Senczyne. Ona specjalizuje się w diecie kobiet w ciąży. Byłam u niej i mogę polecić. Kontakt z nią stały.Dziewczyny czy osoba ktora nie ma podstaw do diety cukrzycowej moze ja stosowac aby uniknac nadmiernego przybrania na wadze?Od 4 tygodni duzo lezę i odpczywam.Z bardzo intenstwnej pracy i sporej dawki ruchu praktycznie spadla aktywnosc do 0.Boje sie ze z tendencja do nadwagi oraz ze nie wroce juz do pracy przytyje za duzooooo wciazy.Odzywiam sie zdrowo,nie jem slodyczy ale samo siedzenien w domu to dla mnie duzo.Czy lepiej pojsc do dietetyczki po diete dla kobiet wciazy?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno sam żel nie, ale aceton, który zmywa a uprzedziłaś kosmetyczkę, że jesteś w ciąży? Lepiej się wstrzymać do 2 trymestru, nie moczyć zbyt dużo w acetonie.
Razem z karta ciazy dostalam taki wykaz w jakim czasie kobieta w ciazy powinna miec jakie badania z zaznaczeniem ktore sa refundowane a ktore dodatkowe i platne, pierwsza wizyta w tej ulotce przypada na 5-8 tyg i po potwierdzeniu ciazy powinny zostac wykonane wszystkie badania krwi i moczu, miedzy 9 a 12 tyg przypada druga wizyta z usg. Wiec raczej w niemczech traktuja ciaze na powaznie od początku [emoji4]Dziękuję, że to napisałaś i obaliłaś plotki![]()

Tak swoją drogą- sporo z Was jest już na zwolnieniu? Ja mam ambitny plan żeby pracować jak najdluzejsz ( w pierwszej ciąży poszłam na zwolnienie 2 tyg prze porodem) teraz też bym chciała aby było tak bezproblemowo![]()
Mam to samoSiedzę przy biurku i chyba zaraz usnę. Oczy mi się same zamykają. Chyba zamknę pokój na klucz, szkodaa że nie mam kocyka
Od prywatnego lekarza wszystkie badania mam płatne
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom