Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obudził mnie dzisiaj mocny ból brzucha i małe plamienie.
Zaczynam się bać i zastanawiam się czy nie zrobić usg.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super,gratulacjeAaaaa dziewczyny muszę się pochwalić.Mialam mieć wizytę dopiero 11.10 ale zadzwoniła do mnie koleżanka że może mi załatwić termin na dzis.Wec byłam i zobaczyłam 3 mm zarodka z bijącym serduszkiem
Twoj dzidzius mniejszy, moj wiekszy hehe.. Az lekarka sie zdziwila ze jest wiekszy i nie zgadza sie to z okresem ale ja mam krotkie cykle to chyba dlatego..Melduję się po wizycie. Dzidziuś trochę młodszy bo ma 5tygodni 6dni a z om 6tygodni 2dni. Jest ciałko żółte i zarodek. Serduszka jeszcze nie ma ale gin powiedział że jeszcze za wcześnie. Mam przyjść za 2 tygodnie
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kolejny termin mam na 18.10. Bylam we wtorek i bylo serduszko a dzidzius wiekszy juz na skonczone 7 tygodni.Tak byłam ale to było w 5 tc i nie było jeszcze serduszka. Teraz mam termin wizyty na 07.10. I nie mogę się doczekać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam pytanko o badania. Byłam na pierwszej wizycie u gina z nfz i z ledwością dostałam skierowanie na badania, jeszcze kobieta była na mnie zła że sama ich sobie nie zrobiłam.
- Morfologia
- Glukoza
- VDRL
- Mocz
- Grupa krwi
I to wszystko. Martwi mnie, że w ogóle nie badają toksoplazmozy, cytomegalii czy tarczycy.
Jak to było w waszym przypadku? Chodzicie do lekarza prywatnego czy z nfz?
Dziewczyny,wstalam o 4 i juz nie zasnelam.Do tego mam mega zaparcia ale czytalam ze to wynikiem wysokiego progesteronu.Tak dzisiaj parlam ze mialam troche krwi na papierze.Ide po kefir i jakies otreby bo az mi lezki w ubikacji polecialy.
A wy macie zaparcia??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom