Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny życzę wam cudownych chwil z waszym brzuszkiem i maluszkiem,bezbolesnych i szybkich rozwiazań w Maju moje drogie!!!
Ja niestety swoje maleństwo straciłam,dzisiaj miałam USG i bobasa już nie było....
Trzymajcie się brzuchatki!
Dziewczyny ktore pracuja, mam pytanie.Czy bedziecie szly na tradycyjny urlop macierzynski chyba pol roku czy na ten dluzszy roczny?Ja mowila ze od razu na caly rok a dzisiaj wyszlam do ludzi,fryzjer,zakupy i zastanawiam sie czy ja dla swojego zdrowia psychicznego powinnam siedziec ponad rok w domu:?Jakie sa Wasze przemyslenia?Roczny od razu platny 80% wiec dla niektorych to spora roznica w kasie.A dla niektorych to czas nie warty tych pieniedzy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny życzę wam cudownych chwil z waszym brzuszkiem i maluszkiem,bezbolesnych i szybkich rozwiazań w Maju moje drogie!!!
Ja niestety swoje maleństwo straciłam,dzisiaj miałam USG i bobasa już nie było....
Trzymajcie się brzuchatki!
Tez mam i dom i opieke nad corka na mojej wylacznie glowie, na mezu nie moge polegac bo zapracowany, wszystko musze sama i doskonale Ciebie rozumiem.Ja poświęciłam się zupełnie dzieciom nie wyobrażam sobie oddać tak małe dziecko komukolwiekkażde z nich chodziło i chodzi do przedszkola jak skończyli 3 lata bez żadnej traumy dla nich i dla mnie
Niestety do pomocy nie mam nikogo i dzieci dom na mojej głowie.
Współczuję wszystkim które jednak straciły kropeczki i życzę dużo siły i cierpliwości i jak najszybszych kolejnych kropek.
Dziewczyny biedne jesteście z tymi dolegliwościami ja póki co zupełnie nic no może oprócz tego mega wzdętego brzucha.
Niestety choroby za to nas nie opuszczają tylko jednego syna póki co wirusy ominęły a mnie dopadła opryszczka![]()