reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Mam dokładnie to samo, nie mam siły na nic, jak stara babcia.

Dobrze, że obiad udało mi się zrobić, ale poszłam na łatwiznę, zrobiłam spagetti i to na dwa dni ;) więc jutro z bańki. I naszło mnie na fasolkę po bretońsku, Łukasz mi zrobi, robi najlepszą :) I naszło mnie też na kiełbasę taką z patelni, wiem, że to nie najlepsza pora na takie jedzenie, ale jest pyszne...mmmm z keczupem :)

Ja jestem lepsza. Nie jem chipsów i ich nie lubię a zapragnęłam takie chipsy czy może lepiej nazwać to chrupki o smaku orzechowym i zjadłam pół paczki [emoji6]

Zaraz poczytam mamęginekolog aż nie mogę uwierzyć że poroniła.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, ja od godziny nie śpię. Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę spania :(
Zacznę od Olgi - współczuję straty. :(
Blondi, myślę, że musisz sobie regularnie, o stalych porach zacząć mierzyć ciśnienie. Nadgarstkowy aparat może zafalszowywac pomiar. Pomiar preferowany: ta sama ręka. Nie ruszamy nią w czasie pomiaru. W tym czasie nie mówimy . Oczywista oczywistosc- pomiar nie bezposrednio po wysilku, wzburzeniach emocj. Spisuj sobie te wartości i udaj się z nimi do gina lub choćby internisty.

A my dziś do teściów jedziemy poinformować o " double trouble" . Po takiej nocy to ja będę faktycznie w swietnej formie, kuźwa...
Idziecie na jutrzejszy protest? Mąż coś nawija, że jest on zwiazny z KODem, a ja nie chcę być w coś takiego mieszana. Z drugiej strony, jestem przeciwna zmianie obecnego prawa, bo jest dobre. Prawdopodobnie pokopytkuję na protest.

reklama
To dołączam do nocnych markow...... takie noce jak ta mnie wykoncza :( co chwile siku , a teraz leżę już ponad 30 minut i nie mogę zasnąć, choć zjadłam banana bo tak burczalo mi w brzuchu ;) dostałam leki od ginekologa na mdłości i wymioty bo nie dawalam rady, schudłam już ponad 3 kg ..... w 1 ciąży do 18 tygodnia czułam się strasznie, mam nadzieję że teraz będzie inaczej ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry