Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też po wizycie. Mały wg usg 10 t 3d a wg OM 9t5d. Lekarz kazał mi wierzyć, że puls jest i jest prawidłowy. Mam porobić badania i za tydzień założy mi kartę ciąży.
Ale co się wystresowałam to moje. Emocje zeszły i spać mi się chce.
Hej laski zabijcie mnie ale nie przeczytam 30 stron i tak mi się w oczach mieni...
Dziś w ogóle chyba przemęczona bo uprasowałam pościel i tak mi się we łbie kręci że się przewracam no i siedzę tak na podłodze czekam na męża bo boję się pójść pod prysznic a biedny z trasy wraca nawet nie dam rady mu odgrzać od ran w pracy potem szybko zakupy lekcje na zajęcia gimnastyki artystycznej potem ze to godzinę to znowu poleciałm coś kupić bo bluzki wszytskie sprane po młodą na zakupy bo jutro urodziny to cukierki i oooo zjadłam z nią kolację i teraz za prasowanie i odpadłam;/
Tez wlasnie czekam u lekarza ale opoznienie jest niesamowite.. Mam wejsc o 21 a jest jeszcze 4 kobiety przede mna + jedna w gabinecie.. Ze stresu wszystkie paznokcie poobgryzalam:/
U nas ok, bez wiekszych zmian. Zostal mi tydzien do wizyty i troche zaczynam sie stresowac, ze cos bedzie nie tak.... Masakra.
A co do jedzenia, dalej brak apetytu ale jesc musze bo jak jestem glodna to mi niedobrze. Wiec cos tam jem , glownie tak jak wy, kanapka z serem zoltym pomidor ...ogorek kiszony jablka i sliwki, w sumie wszystko co kwasne. Mieso mi nie podlazi a wczoraj jak na obiedzie chcialam zjesc brokula to myslalam ze zwymiotuje, lubie brokuly ale teraz smakuja mi obrzydliwie. I zapachy mam wyczulone, wszystko mi smierdzi.
Chodze prywatnie poki co i nieraz dopiero przed 23 wchodzilam takie opoznienie bylo.. Ale to bardzo dobry lekarz, panstwowo sa do niego kolejki na 4 miesiace..