reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Niecierpliwa gratuluje podwojnej ciazy <3 ale slodko, ja bym chyba oszalala z radosci.

I udanych wizyt reszcie mam tez gratuluje :)

Ja Zuze zaprowadzilam do przedszkola, zrobilam zakupy, posprzatalam w domu i chyba czas na drzemke bo odlaczyli prad, albo cos robia albo od wiatru bo wieje dzis strasznie. Czuje tez sie w miare dzis.
Wracajac do mojego meza, troche poprawil zachowanie ale zobaczymy na ile. Chociaz wczoraj bylam u kolezanki i opowiadala mi o sytuacji jaka miala miejsce w wekend u naszych znajomych. Mieli 10 rocznice a jej maz sie schlal i wyzywal od najgorszych przy wszystkich. Masakra.

U nas patologicznie nie jest, ale trzeba popracowac nad tym zeby było lepiej troche :) ja jestem wymagajaca osoba i nie odpuszczam takze porzadek z chlopem zrobie :D

A mam pytanie, na pierwszym usg mialam tylko pecherzyk ( lekarz ponoc widzial cialko zolte i cos pulsujacego ale chyba byl zmeczony i mial juz po calym dniu przewidzenia) i czy jest mozliwosc zeby na kolejnym usg za tydzien okazalo sie ze jestem np w ciazy blizniaczej??

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Niecierpliwa gratuluje podwojnej ciazy <3 ale slodko, ja bym chyba oszalala z radosci.

I udanych wizyt reszcie mam tez gratuluje :)

Ja Zuze zaprowadzilam do przedszkola, zrobilam zakupy, posprzatalam w domu i chyba czas na drzemke bo odlaczyli prad, albo cos robia albo od wiatru bo wieje dzis strasznie. Czuje tez sie w miare dzis.
Wracajac do mojego meza, troche poprawil zachowanie ale zobaczymy na ile. Chociaz wczoraj bylam u kolezanki i opowiadala mi o sytuacji jaka miala miejsce w wekend u naszych znajomych. Mieli 10 rocznice a jej maz sie schlal i wyzywal od najgorszych przy wszystkich. Masakra.

U nas patologicznie nie jest, ale trzeba popracowac nad tym zeby było lepiej troche :) ja jestem wymagajaca osoba i nie odpuszczam takze porzadek z chlopem zrobie :D

A mam pytanie, na pierwszym usg mialam tylko pecherzyk ( lekarz ponoc widzial cialko zolte i cos pulsujacego ale chyba byl zmeczony i mial juz po calym dniu przewidzenia) i czy jest mozliwosc zeby na kolejnym usg za tydzien okazalo sie ze jestem np w ciazy blizniaczej??

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Powienien widziec dwa pecherzyki ale drugi mogl sie schowac.Nigdy nic nie wiadomo w tak wczesnej ciazy jak bylas wtedy na usg.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam rh ujemny. W związku z tym mam badany odczyn coombsa, czyli czy są wytwazane p/ciała, w sytuacji gdyby dziecko miało rh dodatnie. Wykrywa poczatki choroby hemolitycznej. Monitoruje to. Ale dopytaj się lekarza. Ja piszę, jak to rozumię. Mam dokladniejsze wiadomosci,ale materialy z kursu zostawilam w pracy.

Cytomegalia z krwi.

Juz po, blizniaki dwujajowe z serduszkami bijacymi ! :)

Ale czad! Gratulacje!

Dziewczyny pare postow wczesniej podawaly argumenty za i przeciw.
Cofnij pare stron.
To jest tylko wynik pradopodobienstwa i nie mowi czy dziecko bedzie zdrowe czy nie.Zreszta zaden test nie daje pewnosci.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, parędziesiąt stron :D

Ja nie będę robic testów, tylko usg jak zmieszczę sie w terminie, bo w pierwszej ciąży gin byl na urlopie i wizyta wypadla mi jakos 13t6d i gin powiedzial, ze juz za późno sprawdzać przeziernosc itd. Dotrwalam do konca i mam na szczęście zdrowe dziecko,

reklama
Ja tam na mojego meza tez nie moge narzekac, jest dobrym człowiekiem, nie pije, nie pali, nie wychodzi z kumplami. Prawie zawsze jak gdzies idziemy, idziemy razem. Ostatnio sie nerwowy zrobil i sie czasem sprzeczamy ale w granicach normy [emoji4] najczęściej sie wkurzam na niego bo zawsze musze mu mowic zeby posprzątal w domu, sam od siebie to nigdy. Obydwoje pracujemy wiec jest sprawiedliwie jak oboje sie zajmujemy domem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry