Gosam
Fanka BB :)
Ja chciałabym spróbować z chustą. Z małym miałam ochotę ale jakoś zeszło i nie kupiłam. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie?ja chustę mam, będę na pewno używała![]()
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja chciałabym spróbować z chustą. Z małym miałam ochotę ale jakoś zeszło i nie kupiłam. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie?ja chustę mam, będę na pewno używała![]()
Jejku juz?Super!Bedzie dobrze!Ktory to bedzie tc u Ciebie?Dziewczyny, jutro -chyba jako pierwsza z majóweczek - mam mieć usg prenatalne i test PAPPA. Trzymajcie kciuki.
No faktycznie![]()
18 marca 7 miesięcy i 11 dnijaka gondola? hahah
![]()
sama siedzi7 mc
![]()
A ten masaz szyjki pomogl?Ja przy pierwszym porodzie miałam lewatywe i było spoko. Przy drugim nie i wiadomo jakie obawy. Przebijanie pęcherza ani za pierwszym, ani za drugim nie bolało tak jak nacinanie krocza. Masarz szyjki przy drugim porodzie. Położna sadystka robiła go z głupim uśmiechem bolał okrutnie. Obydwa porody odbywały się z moim lekarzem, który był ze mna cały czas. Położna tylko przychodziła jak wychodził zapalić
Jaka słodka![]()
18 marca 7 miesięcy i 11 dnijaka gondola? hahah
![]()
sama siedzi7 mc
![]()
Nie pomogę, ja chustę dostałam...Ja chciałabym spróbować z chustą. Z małym miałam ochotę ale jakoś zeszło i nie kupiłam. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie?
Heh, ja dopiero za miesiac ;-) Powodzenia!!!!!Dziewczyny, jutro -chyba jako pierwsza z majóweczek - mam mieć usg prenatalne i test PAPPA. Trzymajcie kciuki.