Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale Jagi to obalila, wiec pewnie mało prawdy
Wiem co czujesz. Po suwaczku dobrze widze jutro masz 6t2d? Ciekawe czy bedzie juz dzidziusia widac bo z tym 6 tyg to roznie bywa, raz juz wszystko pieknie widac a raz nie. U mnie w pierwszej ciazy w 6 tyg mialam tylko pecherzyk i cialko zplte, a wiem jaka to ulga zobaczec zarodek z serduszkiem i na to licze za tydzien we wtorek.Madzia nie jesteś sama, ja jutro mam pierwsze usg. Boję sie jak cholercia![]()
![]()
Hehe z tym sexem też mam podobnie, jak powiedziała mojemu ze chyba jestem w ciąży to usłyszałam "Ale skąd jak my się nie kochalismy"Wiem co czujesz. Po suwaczku dobrze widze jutro masz 6t2d? Ciekawe czy bedzie juz dzidziusia widac bo z tym 6 tyg to roznie bywa, raz juz wszystko pieknie widac a raz nie. U mnie w pierwszej ciazy w 6 tyg mialam tylko pecherzyk i cialko zplte, a wiem jaka to ulga zobaczec zarodek z serduszkiem i na to licze za tydzien we wtorek.
W ogole glupio mi sie przyznac, ale ja nie kojarze sexu z ktorego bym mogla zajsc w ciaze. Nie staralismy sie o drugie dziecko . Byl sex w dni plodne bez zabezpieczenia ale bez finalnego konca hihidlatego martwie sie czy ten plemnik wojownik faktycznie taki zdrowy okaz jak tam sie dostal kij wie, dobrze ze maz mnie o zdrade nie posadza hehe. Tak wiec martwie sie podwojnie o to co bedzie za tydzien.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanan nie obalilam tylko napisalam jakie jest moje zdanie i jaki artykul np.czytalam od mamyginekolog.Ale Jagi to obalila, wiec pewnie mało prawdy