Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale Jagi to obalila, wiec pewnie mało prawdy
Wiem co czujesz. Po suwaczku dobrze widze jutro masz 6t2d? Ciekawe czy bedzie juz dzidziusia widac bo z tym 6 tyg to roznie bywa, raz juz wszystko pieknie widac a raz nie. U mnie w pierwszej ciazy w 6 tyg mialam tylko pecherzyk i cialko zplte, a wiem jaka to ulga zobaczec zarodek z serduszkiem i na to licze za tydzien we wtorek.Madzia nie jesteś sama, ja jutro mam pierwsze usg. Boję sie jak cholercia![]()
![]()
Hehe z tym sexem też mam podobnie, jak powiedziała mojemu ze chyba jestem w ciąży to usłyszałam "Ale skąd jak my się nie kochalismy"Wiem co czujesz. Po suwaczku dobrze widze jutro masz 6t2d? Ciekawe czy bedzie juz dzidziusia widac bo z tym 6 tyg to roznie bywa, raz juz wszystko pieknie widac a raz nie. U mnie w pierwszej ciazy w 6 tyg mialam tylko pecherzyk i cialko zplte, a wiem jaka to ulga zobaczec zarodek z serduszkiem i na to licze za tydzien we wtorek.
W ogole glupio mi sie przyznac, ale ja nie kojarze sexu z ktorego bym mogla zajsc w ciaze. Nie staralismy sie o drugie dziecko . Byl sex w dni plodne bez zabezpieczenia ale bez finalnego konca hihidlatego martwie sie czy ten plemnik wojownik faktycznie taki zdrowy okaz jak tam sie dostal kij wie, dobrze ze maz mnie o zdrade nie posadza hehe. Tak wiec martwie sie podwojnie o to co bedzie za tydzien.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanan nie obalilam tylko napisalam jakie jest moje zdanie i jaki artykul np.czytalam od mamyginekolog.Ale Jagi to obalila, wiec pewnie mało prawdy