Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez milo jak czekam w przychodni czy na dziecko przed angielskimUfff zaplacilam za badania tylko 145zl.
Milej sie siedzi na przystanku i czeka na autobus jak sie was czyta.
Ja dzis od rana lekko wystraszona bo nie bola mnje piersi. A bolaly odkad dowiedzialam sie o ciazy. Martwie sie oby to nie byl zly znak.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A teraz widze dopieroNie widać suwaczka mojego? 6+2 dzisiaj
![]()
Ja mam też nosidło ergonomiczne Manduca. Kupiłam nowe przy pierwszej córce czyli 7 lat temuJa myślę o nosidle ergonomicznym np Ergobaby. Motanie w chuście nieco mnie przeraża.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MożnaDziewczyny czy na ból gardła można stosować w pierwszym trymestrze tantum verde ?
Jagi oszczędzaj się trochę. Dobra wiem, że ciąża to nie choroba i że kobiety kiedyś w polu rodziły, ale to nie te czasy. My jesteśmy słabsze i niestety nasze ciąże teżZrobilam porzadek w garderobie i boli mnie brzuch.Nawet mam plamke krwi takiej ale nie swieżej.Ale mam globulki wiec pewnie troche dzialaja na sluzowkę drazniaco.Kur...kiedy sie ten okres niepewnosci skonczyMam dość.Boje sie bo duzo serduszek przestalo bic miedzy 10-12 tc a nie dam sie zwariować i nie bede latac na usg co tydzień.
Mialam do siebie zal ze nic nie robie w domu i mowie dosc tego kobiety kiedys w polu ciezko pracowaly co ja sie bede cackać.To mam.Leze i sie martwie z polowa rozpieprzonej garderoby
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeju poryczalam się. Masz małą wojowniczke w domuMoja corka w 10 dobie zycia zachorowala na sepse i zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych. Bylo bardzo ciezko.. Miala wstrzas septyczny i zapasc zyl. Sekundy ja dzielily od zycia i smierci, na szczescie w pore wbili sie do aorty i podali antybiotyk ktory zadzialal. Ale bylo ciezko.. Do dzis pamietam te noc kiedy lekarz kazal nam nie wylaczac telefonow bo w kazdej chwili moga dzwonic.. Z medycznego punktu widzenia nie miala szans na przezycie:/.. Tyle czasu nam trwalo pozbieranie sie i zebranie sie na odwage zeby zajsc w druga ciaze..
Super, gratulacjeJa już podzidzia w macicy ma 8mm i żyje bo jest przepływ krwi ale serduszka jeszcze nie słyszałam. Ale póki co wsZystko na dobrej drodze
kamień z serca uff
![]()
Ja nigdy nie miałam problemu z pryszczami. No poprostu nie miałam pryszczy ani jednego, nigdy w zyciu. Teraz mam. Kilka, ale jak one boląDziewczyny naprawdę cieszcie się, że nie macie objawów, to koszmar.
A jak wasza cera? Moja posypała się strasznie![]()