Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze ze wrocilas do domu.Tam zawsze najlepiej.Tak wróciłam do domu na szczęście trafiłam na bardzo miłą Panią doktor która była bardzo delikatna i co chwilę przepraszała że ma dla mnie takie wiadomości ale wytłumaczyła że to pewnie przez te infekcje jakie przeszłam w pierwszych tygodniach.
Teraz wiem jak większość z Was się czuła nie raz, ja mam to szczęście że mam swoją gromadkę ale jednak ból i tak jest ten sam i trzeba sobie z tym poradzić.
Niestety moja kropeczka jest już aniołkiem
Mam identycznie jak asiucha plamienie w dniu kolejnej @ a na usg brak bicia serduszka i zarodek już od dwóch tygodni się nie rozwija. W czwartek mam zabieg.
Jejku jak to cholernie boli. Mam nadzieję że to ostatni aniołek w tej grupie.
Prywatnie byłam 27.09 i ten lekarz robił mi normalnie, przez pochwę USG. Mało tego, widział i on, widziałam i ja, jak bije serduszko mojego kochanego Maleństwa, zmierzył CRL na 1.31cm.Blondie a kiedy byłaś prywatnie? Wydaje mi się że w tak wczesnej ciąży nie robi się usg przez brzuch, bo może nic nie być widać. Nie stresuj się widocznie trafiłaś na jakiegoś palanta, albo takiego co usg nie umie robić
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, bardzo mi przykro... Nie ma słów, żeby Ci ulżyć, po prostu myślami jestem z Tobą.Niestety moja kropeczka jest już aniołkiem
Mam identycznie jak asiucha plamienie w dniu kolejnej @ a na usg brak bicia serduszka i zarodek już od dwóch tygodni się nie rozwija. W czwartek mam zabieg.
Jejku jak to cholernie boli. Mam nadzieję że to ostatni aniołek w tej grupie.