Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Największe apogeum mdłości/ wymioty osiągają w 9/10 tygodniu, kiedy to poziom hcg jest najwyższy. Potem już powinny słabnąć. A w 2 trymestrze w ogóle sobie odejść.Licze na to, ze juz niedlugo nam to minie i bedziemy mogly sie cieszyc ciążą jak nalezy [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Żesz...musiałaś o tych jajkach. Już wiem co zjem na 2 śniadanie.Hej, pospałam dzisiaj do 10
chodzą za mną 4 dzień jaja w majonezie, w końcu ugotowałam jaja, wyjmuję majonez - aż dwa w zapasie i pech chciał, że oba przeterminowane. Płakać mi się chce.![]()
Klaudyna, wiele dziewczyn plamiło w ciąży, nawet do 20 tygodnia a potem urodziły zdrowe bobasy :-) Będzie dobrze!dadzi w sumie nic konkretnego, bo przyczyn moze byc wiele. Przemeczenie, jakies podraznienie w srodku i krew mogla zalegac i teraz jest brunatne brudzenie...
Ulzylo mi jak zobaczyłam Skarbka na usg, poplakalam sie i uspokoilam ze jest ok, ale po 2 dniach znow sa obawy skoro brudzenie dalej jest.
Czekam teraz na obchód, moze cos sie dowiem, ale od tych lekarzy ciezko cokolwiek konkretnego sie dowiedziec
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wszystko konsultuje z lekarzem. Może to tylko otarcie, ale lepiej skonsultować.Znalazłam właśnie w śluzie jedną długą nitkę krwi. Poza tym nic później nie było. Co to może znaczyć? Lecieć do lekarza czy się nie przejmować i zobaczyć czy to się rozwinie?
A mialas wcześniej badania na toxo ? Wiesz z czego sie to wzielo ? Masz koty albo ogrodek. Mi wyszla negatywna toxo i strasznie sie jej obawiam, myje ręce co 5 min i dezynfekowuje wszystko w domu, klamki, wylaczniki itd...Hej laski u mnie tak sobie byłam wczoraj na wizycie;/ z maluszkiem wszytsko ok ale ja mam toxoplazmoze od wczoraj rycze mam skierowanie do poradni chorób zakaźnych zraz będę dzwonić bo od 9