reklama

Majowe mamy 2017

Jagi super wiesci [emoji7] a tyle bylo stresu. Juz sie troche martwilam, ide akurat spac i stwierdziłam ze ostatni raz sprawdze czy sie odezwalas [emoji4] gratuluje, teraz juz z górki [emoji4]

reklama
Jupi!!!! Jagi gratuluję!!! Hmmto na razie dwie potencjalne dziewczynki tzn u Ciebie raczej pewne umnie to dwie kreski widać:) Ale się cieszę że u Ciebie wszystko w porządku :*
Dziekuję[emoji173][emoji11][emoji11]Wiesz jak mi ulżylo?Jakby mi 10 lat ubyło naprawdę tyle stresu i nerwów mnie to dzisiaj kosztowało i całe te czekanie na badanie...Teraz ja będe trzymac kciuki za Wasze badania:))[emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cd.Mam na opisie te siatki centylowe jak pokazywala mamaginekolog.
Jed
Jynie mam zapisane:badanie utrudnione ze wzgledu na tylozgiecie macicy.Mala fikala a potem w moment zasnela.
Opis mam na koncu taki:
W badaniu uwodiczoniono prawidlowa budowe plodu.
Pobrano krew na ..
Wynik wstepny;stwierdzono brak podwyzszonego ryzyka wystapienia aberacji chromosomowych w oparciu o nt.Wynik koncowy po analizie ryzyka uwzgledniajacego parametry biochemiczne.Duzo zdjec etc.Jesli macie pytania to piszcie bede odpisywać bo nie wiem co jeszcze napisac:)

Kochana, cudownie :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, cudownie :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji11][emoji11]
Dziekuję[emoji173][emoji11][emoji11]Wiesz jak mi ulżylo?Jakby mi 10 lat ubyło naprawdę tyle stresu i nerwów mnie to dzisiaj kosztowało i całe te czekanie na badanie...Teraz ja będe trzymac kciuki za Wasze badania:))[emoji110][emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry