Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziekuję za troskę[emoji11][emoji11]Moja bateria teraz przez forum pada po 14
Dlatego ja nosze zawsze powerbanka w torebce [emoji23]Dziekuję za troskę[emoji11][emoji11]Moja bateria teraz przez forum pada po 14Wiecej nie wyciaga
Dobrej nocy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Qurcze mam dwa w szufladzie na nie noszę chyba najwyzsza pora
Dziekuję[emoji173][emoji11][emoji11]Wiesz jak mi ulżylo?Jakby mi 10 lat ubyło naprawdę tyle stresu i nerwów mnie to dzisiaj kosztowało i całe te czekanie na badanie...Teraz ja będe trzymac kciuki za Wasze badaniaJupi!!!! Jagi gratuluję!!! Hmmto na razie dwie potencjalne dziewczynki tzn u Ciebie raczej pewne umnie to dwie kreski widaćAle się cieszę że u Ciebie wszystko w porządku :*
Kochana, cudownie :-)Cd.Mam na opisie te siatki centylowe jak pokazywala mamaginekolog.
Jed
Jynie mam zapisane:badanie utrudnione ze wzgledu na tylozgiecie macicy.Mala fikala a potem w moment zasnela.
Opis mam na koncu taki:
W badaniu uwodiczoniono prawidlowa budowe plodu.
Pobrano krew na ..
Wynik wstepny;stwierdzono brak podwyzszonego ryzyka wystapienia aberacji chromosomowych w oparciu o nt.Wynik koncowy po analizie ryzyka uwzgledniajacego parametry biochemiczne.Duzo zdjec etc.Jesli macie pytania to piszcie bede odpisywać bo nie wiem co jeszcze napisac
[emoji11][emoji11]
Dziekuję[emoji173][emoji11][emoji11]Wiesz jak mi ulżylo?Jakby mi 10 lat ubyło naprawdę tyle stresu i nerwów mnie to dzisiaj kosztowało i całe te czekanie na badanie...Teraz ja będe trzymac kciuki za Wasze badania)[emoji110][emoji110]