reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jagi gratuluję [emoji5]

Trzymam kciuki za nastepne wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja mam dzisiaj full pracy, a najchętniej bym szła spać. W nocy śnią mi się jakieś koszmary, jak się obudzę to nie mogę zasnąć później

Byłam w szkole u małego. Nie wiem już co z nim robić. Ma część tematów przepisane z tablicy, a część nie. Jak mu się nie chce to nie pisze tylko udaje. No przecież w lawce z nim siedzieć nie będę i pilnować go. Nie mam pomysłu jak mu pomóc [emoji20]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi, super wiadomości! Moja Kruszynka też miała dokładnie 54 mm podczas badań prenatalnych (termin wg usg na 27 kwietnia). Aczkolwiek wiem kiedy była owulacja i na pewno nie wcześniej.

Jagi gratuluję [emoji5]

Trzymam kciuki za nastepne wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja mam dzisiaj full pracy, a najchętniej bym szła spać. W nocy śnią mi się jakieś koszmary, jak się obudzę to nie mogę zasnąć później

Byłam w szkole u małego. Nie wiem już co z nim robić. Ma część tematów przepisane z tablicy, a część nie. Jak mu się nie chce to nie pisze tylko udaje. No przecież w lawce z nim siedzieć nie będę i pilnować go. Nie mam pomysłu jak mu pomóc [emoji20]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosam co do problemów z małym to proponuje porozmawiać z wychowawczynią, może ona znajdzie jakieś rozwiązanie. Mój starszy miał tabelkę, którą pani wypełniała plusami i minusami, w zależności jak pracował. Ewentualnie poszukać pomocy u pedagoga szkolnego.

Ja też się ustawiam w kolejce po dziewczynkę chociaż mój mąż mówi że będzie chłopak bo wszędzie w rodzinie mojej i męża są chłopcy więc jedna dziewczynka by się przydała. Mąż mówi że jak będzie dziewczyna to będzie musiał kupić broń, żeby ją bronić przed jakimiś fagasami ;-)
Co do nauki to może tablica motywacyjna. Była w biedronce kiedyś jednak można zrobić samej.
Wypisać po prawej stronie zadania do wykonania u góry dzień tygodnia i przyklejać naklejki 3 rodzaje ( super, mogło być lepiej, źle), a na koniec dnia naklejka ogólna podsumowująca . Jeśli w skali tygodnia będzie super to np jakaś nagroda ( umówić się z nim) wyjście do kina, do bawialni, jakaś mała zabawka.
Wiem że u nas to działało, nawet w pracy to stosowałam na podwładnych ;-)

reklama
Cd:)mialam zrobione ryzyko podstawowe ze wzgledu na wywiad i ryzykow skorygowane po badaniu .Zrobie zdjecie to przesle.Teraz czekam 10 dni na wyniki testu podwojnego.Aha przeplywy na zastawce prawidlowe.Na 80%dziewczynka:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jagi cudowna wiadomość :)) siedziałam wczoraj cały wieczór na forum, ale w końcu padłam. Wiedziałam, że będzie dobrze :) i super, że dziewczynka, chciałaś :) oby te 80% zamieniło się na 100%

No to sobie dziewczyny wyobrazcie ze ja na poloznictwie lezalam po porodzie 10 dni, potem wyszlam do domu bez dziecka na 8 dni a potem wrocilam z dzieckiem na kolejne 12 dni na oddzial dzieciecy do innego szpitala. Super nie?
No nie fajnie, ale wiadomo, jak mus, to mus. Ja z córką byłam 14 dni w szpitalu na zapalenie płuc, wymieniałam się z mężem co prawda, ale to było kurowanie szpital-dom.

Gosiam- koniecznie musisz porozmawiać z nauczycielką, Ciebie nie ma w szkole i to ona musi dopilnować.

Kto ma jeszcze w tym tygodniu usg? ja mam za tydzień. Już tak strasznie nie mogę się doczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry