Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Polecam książkę pt "Sposób na trudne dziecko". Mój starszy jeszcze gorsze cyrki odstawia. Wczoraj mu się przypomniało, że ma napisać pamiętnik z kilku dni, więc powiedziałam mu, jak ma to napisać. Stwierdził, że trzeba to napisać na kartce z papierniczego. Oczywiście nic nie napisał, więc mówię, że skoro telefon i Internet skutecznie przeszkadzają mu w odraianiu lekcji to ja to zlikwiduję. Nie czyta lektur, najlepiej nic by nie robił. Czasem mam dość. W tym roku same dwoje dostaje i nigdy to nie jest jego wina tylko nauczycieli lub moja. Ciągle tylko ogląda durne filmiki na Youtube lub gada z kolegami przez Skype. Klasa 5.W drugiej. Rozmawiam z nim, tłumaczę. Rozumie wszystko, jest mu przykro, przeprasza, obiecuje poprawe i znowu to samo. Widzisz z nim jest jeszcze taki problem, że jest strasznie uparty tylko, że w tą złą stronę. Woli ze mną godzinę dyskutować, że czegoś mie zrobi i stracić ten czas niż odrazu usiąść i zrobić swoje
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
No mojej starszej też telefon przeszkadza. Na szczęście nie w nauce, a w obowiazkach domowych dlatego dostaje go dopiero jak wszystko zrobiPolecam książkę pt "Sposób na trudne dziecko". Mój starszy jeszcze gorsze cyrki odstawia. Wczoraj mu się przypomniało, że ma napisać pamiętnik z kilku dni, więc powiedziałam mu, jak ma to napisać. Stwierdził, że trzeba to napisać na kartce z papierniczego. Oczywiście nic nie napisał, więc mówię, że skoro telefon i Internet skutecznie przeszkadzają mu w odraianiu lekcji to ja to zlikwiduję. Nie czyta lektur, najlepiej nic by nie robił. Czasem mam dość. W tym roku same dwoje dostaje i nigdy to nie jest jego wina tylko nauczycieli lub moja. Ciągle tylko ogląda durne filmiki na Youtube lub gada z kolegami przez Skype. Klasa 5.
Młodszy syn zupełne przeciwieństwo: ambitny, pracowity i dokładny i bardzo grzeczny. Do domu przynosi same piątki i szóstki, czyta wszystkie lektury, sam pamięta co zadane i pilnuje wszystkich obowiązków. Ponadto pomaga np. spacer z psem lub pomoc w sprzątani, jeśli go poproszę. Poprostu taki chłopak do tańca i różańca. Klasa 4.
Ja mam co 3 tygodnie.Dziewczyny a wy co ile macie wizyty? Ja mam co 4 tygodnie chodzic. Do teraz mialam wszystkie 3 z usg, ale nastepne juz bez usg [emoji45] niby można dopłacić za usg jak sie chce bo chodze na kase chorych ale to chyba bez sensu. Staram sie byc teraz bardziej oszczędna bo duzo kasy wydawalam na glupoty[emoji39]
Ja mam 2 listopada zwyka wizytę.
![]()
Moja ma 10 lat i tez tak robię jak wy.Dadzi moja młoda ma 13 lat i to samo. Teraz wraca ze szkoły, robi lekcje, zabieram jej telefon i mówię po kolei co ma zrobić, bo ona nie czuje potrzeby posprzątać, nawet woli nie jeść bo mie chce jej się samej szykować. No ale teraz jestem w domu to się wzięłam za nią no i za resztę.
No i właśnie mały też tak pisze, nawet na badaniu słuchu z nim byłam i do logopedy chodzi i nic nie pomaga. No właśnie też mi sie wydawało, że im wcześniej tym lepiej i sama napisałam wniosek do poradni bo nauczycielka stwierdziła, że jej nie wolno
Moj P tak ma. Muszę mu po kolei wsztstko napisać co chcę żeby dla mnie zrobił, bo jak mu powiem to zajmie się swoimi sprawami i nic nie zrobi
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom