• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Przed samym porodem nie sprawdzają nic na usg?
Ułożenia, szacowanej wagi dziecka?
Niby ułożenie można "wymacać", ale jakoś mnie to nie przekonuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przed porodem nic nie sprawdzają. Dotykowo sprawdzają ułożenie dziecka i to wszystko, nie ma żadnego usg.
Mierzą brzuch w ciąży i jeśli coś im się nie podoba-duże dziecko to sprawdzają.
Ja w poprzedniej ciąży miałam super położoną i więcej usg przez tarczycę. W tej jeszcze swojej położnej nie widziałam na oczy, zobaczę za mc. Na pierwszy spotkaniu byłam w szpitalu, bo moja położna nie miała czasu :(.

Mam pytanie do starszych majoweczek. Dziewczyny czy pamiętacie może od samego początku prawie dołączyła do nas " butterfly1331" miała ciążę z in vitro. Pamiętam, że pisała o 2 zarodkach potwierdzonych beta i czekała na wizytę u lekarza. Czy, któraś z was pamięta co się stało? Tak sobie dziś o niej przypomniałam a nie mogę sobie przypomnieć, co się wydarzyło lub nie wchodziłem w tym czasie na forum.

Ja mam termin porodu na 21.05.. A genetyczne na 03.11.. I troche sie boje, ze za wczesnie bedzie. Wiec jest nas kilka, co jeszcze troche beda sie cieszyc urokami I trym B-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten pierwszy trymest mnie wykończy chyba[emoji53] ciągle mi niedobrze. Czasami jakiś lepszy dzień się trafi. Czekam już na II trym. jak na zbawienie ehhh...
W pierwszej ciąży czułam się o wiele lepiej i nie spodziewałam się nawet takiego samopoczucia. Żeby chociaż z tego była dziewczynka [emoji6] to mi wynagrodzi, oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe dzieciątko. Mam już synka, a tak bym chciała czesac warkocze i stroić w spódniczki [emoji5]

reklama
Mam pytanie do starszych majoweczek. Dziewczyny czy pamiętacie może od samego początku prawie dołączyła do nas " butterfly1331" miała ciążę z in vitro. Pamiętam, że pisała o 2 zarodkach potwierdzonych beta i czekała na wizytę u lekarza. Czy, któraś z was pamięta co się stało? Tak sobie dziś o niej przypomniałam a nie mogę sobie przypomnieć, co się wydarzyło lub nie wchodziłem w tym czasie na forum.
Chyba bardziej udziela sie na in vitro bo kiedys widzialam jej posty i u niej bylo ok ale nie wiem jak teraz

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry