Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zaraz bo się ogarnąć nie mogę.
Myślę że trzeba to zrobić w konstytucyjny sposób . Możecie mi dać propozycję osób na moda na pw ja zrobię ankietę ona jest anonimowa chyba i wybierzecie. Chyba że jesteście jednogłośnie zgodne co do osoby i ta osoba się zgodzi to nie będziemy się bawić.
Pamiętam z Zuza czułam , albo raczej zauważyłam coś dziwnego w 16 tyg.
Teraz mam wrażenie że już niedaleko, że poczuje wcześniej bo wiem już czego się spodziewać. W sumie bym rzekła że już coś czuję ale pewnie to jelita. Jak będą czuła to samo jutro, pojutrze i dalej to będę pewniejsza
Ja z racji pierwszej ciąży nie mam w sumie żadnych oczekiwań wobec płci, co sie trafi to i tak dobrze a charakterek po mamusi to i syn i córka mogą przejąć
ZdechłaKura, gratuluję, 9 cm to już ładny wynik my ostatnio widzieliśmy sie przy 7 cm
Gosam, dzieki za przepis na pierniki
A co z naszymi dotychczasowymi tematami jesli adminka zrobi nam zamknięty dział?
Co do zamkniętego :
Grupa wygląda trochę inaczej niż tak jak my teraz piszemy chyba bo już dawno na żadnej nie byłam. zamknięty wątek wyglądałby tak jak ten tylko zamknięty widzimy go my i administracja.
Możemy chyba poprosić żeby nam przeniosła wszytkie tematy tu zostanie ślad co do tej pory pisałyśmy a dalej beziemy kontunuować
Co do zamkniętego :
Grupa wygląda trochę inaczej niż tak jak my teraz piszemy chyba bo już dawno na żadnej nie byłam. zamknięty wątek wyglądałby tak jak ten tylko zamknięty widzimy go my i administracja.
Jak grupę założę to się nie da wejść przez aplikację. Wątek zamknięty będzie taki jak ten w panelu głównej strony jak są wszystkie te przyszłe mamy staramy się itp będzie się gdzieś wyświetlał nam watek majowe mamy 2017 zależy gdzie anislu go umieści ale poinformuje nas o tym