reklama

Majowe mamy 2017

reklama
ja nie mam firanek ani zasłonek, wszędzie mam rolety, ale jak będę robiła sypialnie to na pewno powieszę zasłony, takie grube :) Mój mąż nie jest fanem zasłon i firan i dlatego nie mamy.

Beatsjak13 próbowałam nim kiedy myć lustra i wydaje mi się że zostały mi male ryski na lustrze, czesto go uzywam do okien i nawet nim ostatnio pomniki mylam, ja też nie myje okien,
dziś znów piękna pogoda mogłaby być jeszcze tak do końca listopada, nie cierpię tych pochmurnych dni,

reklama
Ja w sierpniu kupiłam sobie Karcher do okien. Rewelacyjna sprawa. Polecam z czystym sercem [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A mi ten Karcher nie bardzo sie podoba. Raz pożyczylam i nie używałam bo łatwiej i szybciej mi bylo zwykłym sprayem i papierem [emoji39]
ja nie mam firanek ani zasłonek, wszędzie mam rolety, ale jak będę robiła sypialnie to na pewno powieszę zasłony, takie grube :) Mój mąż nie jest fanem zasłon i firan i dlatego nie mamy.
Ja mam rolety przeciwwlamaniowe ale firany tez musza być, bez firan jakoś mi dziwnie mieszkanie wyglądalo [emoji39]

Ja tez gonie meza do mycia okien. Niecierpie myc ram ! Co jakiś czas myje tylko szyby a całe myje mąż [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry