Ja polecam szkole rodzenia. W Kielcach kosztowała 300zl, 4 albo 5 spotkań bylo. Jak masz możliwość, to idz, wątpię, żebyś zalowala.
Co do wagi, to z -4 wskoczylam na -2. Staniki w obwodzie wszystkie za duże, a miałam 80D. Jeden, który byl ciasny i cycki sie wylewaly teraz jest najlepszy.
Blondie, u nas śnieg od wczoraj, dzis dopiero jrchalam autem, to jak wyjezdzalam z garażu, to mi lekko zarzucilo dupe, a mój mąż skwitowal, ze to zla wrozba. Pierwszy raz u niego p wróżbach słyszę i teraz będę w stresie jeździć

tez nie lubię śniegu na drogach, bo nie lubię wolno jeździć, tzn. Kiedy mogę szybciej normalnie, a w śniegu nie mogę. Choćby tak jak Ty, głupiego tira wyprzedzić.
Ja zupełnie nic nie czytam na necie. Po pierwszej ciąży wyszlo mi bielactwo... Mam plamy na dłoniach, dekolcie, pachwinach i pusi! A ostatnio na piszczeli wypatrzyłam. Zupełnie nic o tym nie czytalam na necie. Nie chce sobie glowy nabijac. To najzdrowsze podejscie.
Okna tez mam do mycia...
Arya, nigdy nie zrozumiem sensu angielskich okien otwieranych na,zewnątrz. Beznadzieja.