Ja chodzę na NFZ i co wizyta widzę maleństwo. Na początku co 2 tyg.że względu na problemy a teraz co 4 tyg.Dokladnie. Ja na NFZ widzialam dopiero 1 raz, a tak to tylko prywatnie podgladam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja chodzę na NFZ i co wizyta widzę maleństwo. Na początku co 2 tyg.że względu na problemy a teraz co 4 tyg.Dokladnie. Ja na NFZ widzialam dopiero 1 raz, a tak to tylko prywatnie podgladam![]()
zapewne zależy wszystko od ginekologa. Ten, do którego ja chodzę robi wszystko tak jak ma zapisane, jak ma zapisane, że do 16 tygodnia cytologia, to w ostatniej chwili pobiera cytologię, jak jest zapisane, że na NFZ 4 USG, to 4 USG. Jak badania na alloprzeciwciała w II trymestrze, to skierowanie w II. Dlatego rozważam zmianę, bo wizyty bez USG nic mi nie dają, patrzy tylko na wyniki krwi, moczu i tyleJa chodzę na NFZ i co wizyta widzę maleństwo. Na początku co 2 tyg.że względu na problemy a teraz co 4 tyg.
To faktycznie czas zmienić. Zwłaszcza że między każdą wizytą człowiek się zastanawia czy serduszko bije u maleństwa, czy rośnie jak trzeba itd.zapewne zależy wszystko od ginekologa. Ten, do którego ja chodzę robi wszystko tak jak ma zapisane, jak ma zapisane, że do 16 tygodnia cytologia, to w ostatniej chwili pobiera cytologię, jak jest zapisane, że na NFZ 4 USG, to 4 USG. Jak badania na alloprzeciwciała w II trymestrze, to skierowanie w II. Dlatego rozważam zmianę, bo wizyty bez USG nic mi nie dają, patrzy tylko na wyniki krwi, moczu i tyle