Pisałam ale jak się okazuje grupa dla "wybrańców".Mania to napisz do Dadzi, bo pisać na dwóch wątkach nam cieżko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pisałam ale jak się okazuje grupa dla "wybrańców".Mania to napisz do Dadzi, bo pisać na dwóch wątkach nam cieżko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dobry pomysł, ja chyba teżTak czytam i chyba sobie skseruję swoją kartę przed pójściem do szpitala, tak na wszelki wypadek
jestem dość sentymentalna, lubię takie pamiątki
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Serio? Jakoś nie zauważyłam żebyś była specjalnie aktywnaMania, nie fochuj się, bo forum zamknięte powstało zgodnie z wolą większości aktywnych na tym forum osób, teraz się oburzasz że jest tu cicho, a kiedy ostatnio dodałaś post w tym wątku?
Trochę zrozumienia, aktywności i cierpliwości
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Serio? Jakoś nie zauważyłam żebyś była specjalnie aktywna![]()
Uważam takie podejście za uczciwe. Sama sporadycznie pisałam na innym forum i nie miałam pretensji, jak utworzono prwatne, do którego nie miałam dostępu. Limit w tym przypadku to 100 postów. Sprawa jest jasna
Tymczasem się witam o idiotycznie wczesnej porze. Obudziłam się o 1.00 Jest mi nie dobrze. Zbiera mi się na wymioty. Kotka przez większą część mojego spania ładowała się na mój kojec, przeszkadzając mi tym samym. Znowu będę jak zombie![]()
![]()
Od czasu ciąży przespalam normalnie może 5?nocy, z wczorajszą włącznie, bo przecież tak bardzo się cieszyłam, że obudziłam się o 5.00
![]()
![]()
Nie wiem, liczę, że ten neurofeedback coś mi pomoże, bo ten stan jest nie do zniesienia.![]()
Zaraz puszczę "Obcego" i może przy tym usunę. Wczoraj , gdy pochonęłam ogromne ilości pizzy nic mi nie było, ale przecież nie mogę tak cały czas!![]()
Wylałam swe frustracje, więc teraz czas na przyjemniejsze rzeczy. Z braku funduszy dla mojego czteroletniego syna na Mikołaja zrobiłam śnieżną kulę. Wyszło średnio, ale myślę, że będzie zadowolony. On lubi takie rzeczyMiłego dnia!
Mikołaj mógłby mi podarować jedną przespaną noc...