reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

Ja właśnie stoję przed dylematem czy jutro wziąć to L4. W domu mam dwulatka i po całym dniu z nim jestem chyba bardziej wypompowana niż po pracy. Sama nie wiem co zrobić.

reklama
Ja jestem na zwolnieniu od 5 miesiąca ciąży... prace lubię ale niestety codzienne dojazdy 100km w taką pogodę to tragedia, poza tym w pracy ciągła zmiana temperatury i kontakt z niebezpiecznymi w czasie ciąży "rzeczami". W pracy dyrektor myślał że pójdę od początku ciąży na zwolnienie (wszystkie dziewczyny tak robiły, mimo że mieszkały na miejscu), ale w sumie dobrze się czułam wiec wolałam załatwić wszystkie sprawy do końca... zachować się w porządku [emoji3]
Ale ostatnie dni w pracy to była masakra... kumulacja kontroli i audytów... ostatniego dnia myślałam że nie zdążę się pożegnać ze wszystkimi... a teraz mam czas przemyśleć wszystko i cieszę się wolnym [emoji6]

Lola witaj [emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z rozsądku chce być na l4 już w marcu to będzie już trzeci trymestr i trzeba się troszkę pooszczedzac i mieć czas na skompletowanie wyprawki. Brzuchol będzie już spory, a ja też duzo w pracy jeżdżę autem.
Ja z kolei duzo siedze przed komputerem no i zdecydowanie sie nie oszczedzam, bo pracuje tyle, ile przed zajsciem w ciaze, albo nawet wiecej :) tak wiec uwazam, ze troche odpoczynku sie nalezy :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki :) jestem co prawda mało aktywna na forum, większości z Was nie kojarzę, dlatego chcę się z Wami serdecznie przywitać :) Od początku stycznia jestem na zwolnieniu, został mi semestr studiów magisterskich do zaliczeni + napisanie pracy i obrona. Więc mam co robić :) W związku z tym, że mam wolne będę odzywać się częściej :) Dzisiaj jadę na usg połówkowe i mam nadzieję poznać płeć- do tej pory nie chciał się mój Bąbelek ujawnić :) ruchy czuję od początku 17 tyg. :D

Witamy Cie serdecznie ☺

W ktorym tyg jestes ciazy ? Ja w 22 sie zaczol i tez nadal nie znam pluci ☺ jutro mam wizyte mam nadzieje ze tez sie wkoncu dowiem .

Jak sie czujesz?

reklama
Dziewczyny a tak wlasciwie co do ruchow dzieciaczkow mam pytanie czy czujecie je coraz mocniej ?

Ja mam wrazenie ze wczesniej czulam mocniejsze kopniaki teraz tez czuje ale jakby duzo delikatniej dziwne to troche.

Do góry