• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja też mam takie dziwne sny, a wczoraj i dzisiaj głupoty mi się śniły, wczoraj aż się wystraszylam, dziewczyny coraz częściej oglądam ubranka na allegro i są takie sliczne, że mogłabym już kupować☺, ale wolę poczekać jeszcze do marca, ja już chce wiosnę,

Oj te sny to niezły hardcore. U mnie na szczęście najczęściej nie są jakieś straszne, ale dziś np. był jeden z tych mniej przyjemnych. Na szczęście mam świadomość, że to sen, więc specjalnie przerażona nie jestem :)

Sny to jedno ja skoro nie mogę spać w nocy i buszuje w Internecie to wydaje mi się,ze ktoś po domu chodzi,ze ktoś w korytarzu stoi,coś mi stuknie to się rozglądam odrazu. Ostatnio córka w nocy przyszła do nas i stała przy łóżku myślałam,ze zawału dostanę. Zresztą po urodzeniu dziecka zaczęłam się bardziej bać wielu rzeczy np chodzenia poznym wieczorem gdzieś sama,nie oglądam horrorów gdzie kiedyś uwielbiałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry