• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2017

Asia nie sądziłam że to aż zastrzyki trzeba brać... dobrze że poszłaś, przynajmniej wiesz na czym stoisz [emoji6] a jak tam reakcja teściowej na ciążę?

Ola - super prezent i śliczna dzidzia [emoji254]

Dziewczyny czas na mnie - zbieram się na glukozę...... [emoji51][emoji32][emoji33][emoji44]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia nie sądziłam że to aż zastrzyki trzeba brać... dobrze że poszłaś, przynajmniej wiesz na czym stoisz [emoji6] a jak tam reakcja teściowej na ciążę?

Ola - super prezent i śliczna dzidzia [emoji254]

Dziewczyny czas na mnie - zbieram się na glukozę...... [emoji51][emoji32][emoji33][emoji44]

Dziękuję [emoji173] Trzymam kciuki i.. też idę na glukozę ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Szczeze to nie wiem jak reakcja niby ucieszona i mowila ze za wózek to ona zapłaci bo to mąż sam im mówił.

No tak to takie malutkie zastrzyczki z malutka igła mam 2 miesiace brac zrobic badania i na wizyte.

Dajcie dziewczyny znac jak ta glukoza ja jeszcze nie mam skierowania bo u mnie dopiero 23tydz w nastepny czwartek mam wizyte to pewnie juz dostane.

Klaudia jak tam brzuch uspokoił się?

Ja wizytę mam w poniedziałek więc wolałam iść dzisiaj, gdyby badanie się nie udało - źle bym zniosła podanie glukozy to miałabym czas jeszcze jutro...
Na początku zmierzyli cukier z palca...
Dziewczyny miałam do wypicia glukozę cytrynową i powiem Wam, że jest na prawdę w porządku... fakt słodkie to mega ale da się przeżyć... wypiłam na dwa razy i było bardzo sprawnie... teraz czekam na kolejne pobranie krwi. [emoji3]
Ola a jak u Ciebie? [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry