asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja 1 czerwca juz 5 lat bedzie po slubie szybko czas leci czas na pierwsze dzieciatko ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ponawiam prośbę. Używaj przecinków, kropek, pauz, znaków zapytania, wykrzykników, itp. Jak tak piszesz jednym ciagiem, to nieraz ciężko znaleźć sens wypowiedziJa 1 czerwca juz 5 lat bedzie po slubie szybko czas leci czas na pierwsze dzieciatko [emoji5]
Ja zdecydowałam się na oliwkę i balsam z Rossmana Babydream - głównie sugerowałam się tym żeby nie miały takie rzeczy pochodnej ropy naftowej, czasami na noc stosuje olej kokosowy nierafinowany... a Ty/ Wy?Dziewczyny ja + 10 jak tak dalej pójdzie to będzie na końcu +20, a co najśmieszniejsze wogole słodyczy nie jem nawet w wigilię ciasta nie zjadłam , za to dużo orzechów i soki, muszę przystopować,
dziewczyny czym smarujcie brzuszki i piersi?