Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny jak to jest z podnoszeniem? Przenoszeniem podnoszeniem roznych rzeczy np zgrzewka wody mineralnej czy kosz mokrego prania? Robicie to same czy ktos wam w tym pomaga? Zastanawiam sie jak to jest u innych mam...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej anja, witamy.Witam.
Mam na imie Ania, mam 26 lat i mieszam z Mezem w Niemczech. 2 wrzesnia testowalismy, 5 wrzesnia (dokladnie w dzien 1 rocznicy slubu) bylam na badaniu BETA HcG oraz pierwszym USG;ktore potwierdzilo ciaze.
Staramy sie juz od 2,5 roku. Mam stworzone PCO, hiperprolaktynemie, akby tego bylo malo, pol roku temu przeszlam laparoskopie, a diagnoza zwalila nas z nog. Prawy jajowod kompletnie niedrozny, nadajacy sie do usuniecia, lewy udrozniony ale w oplakanym stanie...Cytuje lekarza: ´´Pani Aniu, bedzie bardzo ciezko, dajemy Pani minimane szanse na naturalne poczecie.´´i wreczyli mi ulotki kliniki leczenia nieplodnosci i IN VITRO. W pazdzierniku mielismy zaczas w dlugim protokole procedure IVF, nawet dosalismy juz recepty na pierwsze zastrzyki. Wyobrazcie sobie nasze zdziwienie po zrobieniu testu.
W poniedzialek mam kolejne USG bo bylo jeszcze za wczesnie okreslic czy Okruszek dobrze sie zagniezdzil.
U mnie jest bardzo duze prawdopodobienstwo ciazy pozamacicznej, ale lekarz jest dobrej mysli.
Pozdrawiam Was, nie sadzilam ze kiedykolwiek zamiesze taki wpis ma m´forum dla MAM
Ze wzgledu na moja historie choroby. Przy zrostach jajowodow czesto jajeczko nie zdarzy przedostac sie do macicy, i zagniezdza sie w jajowodzie. Cudze moj trwaj, chociaz czare mysli klebia mi sie w glowie (przepraszam ze bez polskich znakow ale ich nie posiadam)
anja, myśl pozytywnie i wszystko będzie dobrze. Ciesz się, bo ciąża to piękny stan.Ze wzgledu na moja historie choroby. Przy zrostach jajowodow czesto jajeczko nie zdarzy przedostac sie do macicy, i zagniezdza sie w jajowodzie. Cudze moj trwaj, chociaz czare mysli klebia mi sie w glowie (przepraszam ze bez polskich znakow ale ich nie posiadam)