U nas w rodzinie same chłopaki się rodzą wiec każdy marzy aby wkońcu była jakas dziewuszka. Nie ukrywam że granie w piłkę , spaider many i batmany wychodzą mi uszami. Jednak jak będzie to będzie. Pomarzyć można jednak wpływu nie mam co będzie :-)
reklama
Klaudyna92
Fanka BB :)
Dzieeewczyyyny troche z innej beczki :-)
Albo ja mam zwidy albo na piersiach zaczeły mi wyrastać małe włoski [emoji36][emoji32][emoji31]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo ja mam zwidy albo na piersiach zaczeły mi wyrastać małe włoski [emoji36][emoji32][emoji31]
Gosam
Przyznam, że nie spotkałam się z czymś takim, ale mnie spotkała gorsza kara. W drugiej ciąży urosły mi stopy [emoji22]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Hormony się z tobą witają :-)
Dzieeewczyyyny troche z innej beczki :-)
Hormony się z tobą witają :-)
To niestety normalne, że powiększają się stopy. Często trzeba wymienić po ciąży wszystkie buty bo cisną. One nie tyle rosną co się rozplaszczaja pod wpływem ciężaru - pozwalają na to rozluznione hormonami więzadła.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedyś też się strułam śledziami i nie jadłam ich chyba z 15 lat. DOpiero spróbowałam w 1 ciąży w śweta. A w tej je pożeram !
Witaj w klubie. Odkryłam w sklepie "śledziki na raz" i je codziennie pożeram
Wyczytałam, że jak kobieta w ciąży jest ciągle głodna to nosi pod sercem chłopca :-)
Ciekawa, ciekawe... zobaczymy
Dziewczyny, ja odpadam. Jestem po pierwszym USG, jest zarodek, serduszka brak. Będę czekała na poronienie, co jest jakaś masakrą. Trzymam za Was kciuki!!!! I przesyłam milion ciepłych myśli
Wspólczuję. Trzymaj się.
reklama
Gosam