Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byliśmy tylko w Fartlandii na Upalnej bo tylko tam było otwarte w tych godzinach co byliśmy w Białym. Ale Panie średnio pomocne... najbardziej spodobał nam się Anex Sport ale jeszcze chcemy podjechać do hurtowni w Siedlcach. A Ty masz już coś upatrzonego?Martusiamisia a Ty patrzyłaś te wózki?
Zaczyna się 23 tydzien właśnie. Nie wiem jaka płeć jeszcze niestety. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Do tej pory to każdy nie był w stanie określić ponieważ mój maluszek wypinal pupke. Uczę się jeszcze w liceum Ale nie myslcie ze trafiła się kolejna "malolata". Nie planowalam tego jednak nie byłam załamana, wiem ze nie jestem sama. Mam zamiar zdać maturę i pójść na studia może socjologia będzie ciężko ale dam radę mam chłopaka który mnie bardzo wspiera i posiada pracę która pozwoli mu nas utrzymac także narazie się o to nie martwię. Byłam w szpitalu stwierdzili mi saczenie wód wrozyli mi szpital do rozwiazania jednak po miesiecu okazalo się ze wszystko w porzadku i nie mogę doczekać się aż wrócę do szkoły. 6miesiac a brzuszek nie jest duży ^.^ ☺☺☺Witaj Lola 1009, napisz coś o sobie