Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miewam dość często takie napady glodu. Ostatnio pochonełam pizzę i zapiłam Colą. Wagi nie skomentuję. Będę zbijać jak urodzę i dojdę do siebie po cc. Skoro teraz tak jest to trudno. Wystarczająco ciężko jest mi w tej ciąży, bym się jeszcze katowała martwieniem o dietę.
Mnie obudził syndrom niespokojnych nog, bolące gardlo i ucho, a do tego głód. Wilczy głód ale jeszcze nie jem, czekam na M. aż wstanie. Dopiero później będę jadła śniadanko narazie wypiłam dwie szklanki wody
Siku i głód,o tak. Dzień dobry! Zdechlakura podoba mi sie Twoje podejście do kwestii wagi Przerobimy to na mleczko i nam córki będą rosły jak drożdżówki
Pozdrawiam z kanapy. Śniadanie zjadłam,Ala kopie,domownicy śpią a książka sie czyta. Udanej niedzieli!
Ja też jem na wszystko na co tylko mam ochotę zawsze musiałam uważać co jem bo nam tendencje do tycia to chociaż w ciąży sobie pozwalałam niech malutka rośnie oczywiście jak nie zjem po 20 (co jest rzadkością) to jestem z siebie dumna a i tak codziennie budzę się głodna