reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja się chyba zdecyduję na wózek Tako Skiathos. Oglądałam go dzisiaj w sklepie. Dobrze się prowadzi (przynajmniej na sucho) i łatwo składa. Ma całkiem niezłe amortyzatory. Martwi mnie tylko słaby dostęp do koszyka pod gondolą ale nie wiem czy będzie mi to aż tak potrzebne.

reklama
A my kupiliśmy używany Quinny speedy i się bardzo z niego cieszę. Cały juz wyprany. Ja nie wiem jak u Was ale mnie kompletowanie wyprawki realnie męczyło. Ilość wszystkiego mnie dobija. Fajnie miec wybór ale ten przemysl niemowlęcy jest przesadzony. Może to przez to, że jestem uziemiona i wszystko kupuję przez internet. Na szczęście wszystko już gotowe. Torba spakowana. Jeszcze tydzień i się dowiem czy idę do szpitala i na ile. A tym czasem pozdrawiam w ten ponury deszczowy dzień ☺

Zgadam się z Tobą Agata1010. Za dużo jest tego wszystkiego. Wózków, fotelików, łóżeczek, kosmetyków.. a wszystko prawie takie samo. Jakby były trzy wózki na krzyż to byłoby łatwiej :)

Jadę pociągiem.
Podróż 2 godzinna.
Ludzi opór.
Stoję z bagażami i z synem na środku już ze 20 minut i nikt, absolutnie nikt nie ustąpi miejsca.

Kultura, że hej. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratujcie bo juz nie wiem co robić.
Standardowo trafilam do szpitala, tam dostalam sterydy.. na drugi dzien dostalam wypiekow, intesywnej zgagi i okropnie zaczął wyciekac mi pokarm z piersi. Nie ze pare kropelek. Przesiąkniete wkladki biustonosz oraz odzież. Wystarczylo ze lezalam na lewym boku a cala lewa strona byla przemoczona. Mecze sie tak juz kolejny dzien. Czy to moze byc reakcja na sterydy ?

reklama
Mój zaj**ebisty mąż godzinę temu niechcący mnie obudził, jestem tak wściekła że cała chodzę!!!! Właśnie zjadłam kolację i słucham jak on chrapie, oglądam coś w telewizji (z tych nerwów nie mogę się skupić) mam taką ochotę zrobić mu awanturę jak jeszcze nigdy!!!!!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry