reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@Karlik nasza Hanka w szkole działa podobnie... Czasem dzwonią do mnie inni rodzice z pytaniem, co i jak odrobić, a ja nie wiem, czego ona się uczy, co ma odrobić i o sprawdzianach dowiaduję się po albo - wcale :D A niżej niż 5 chyba nie dostała :)

Ja dziś nie mam czasu na leżing, jutro po cc se poleżę :D

Też nie szalałabym z kombinezonem, Kochane, pajaca mam bawełnianego, na to frotkowy pajac i kocyk plus czapeczka i tak przy chłodzie wyjdziemy ze szpitala, trzeba wypośrodkować...

reklama
@Karlik nasza Hanka w szkole działa podobnie... Czasem dzwonią do mnie inni rodzice z pytaniem, co i jak odrobić, a ja nie wiem, czego ona się uczy, co ma odrobić i o sprawdzianach dowiaduję się po albo - wcale :D A niżej niż 5 chyba nie dostała :)

Ja dziś nie mam czasu na leżing, jutro po cc se poleżę :D

Też nie szalałabym z kombinezonem, Kochane, pajaca mam bawełnianego, na to frotkowy pajac i kocyk plus czapeczka i tak przy chłodzie wyjdziemy ze szpitala, trzeba wypośrodkować...
Ja mam same bawełniane pajace właśnie ;) Więc coś wykombinować muszę :)

No, od jutra dieta!
18297176_1441733305848798_1356805899_o.jpg

Rany...

Przez Was zrobię ciasto. :(

Co do szpitala - nie mam daleko. Może z 8km (chyba, że mnie nie przyjmą, to tak będę jeździć po mieście).
Tylko, że jadę taksówką.
Nie wiem, kiedy zacznę rodzić, kiedy i czy będą dostępne, jaki czas oczekiwania.
Martwię się, że mogą odejść mi wody.
Że taksówkarz w ogóle będzie niezadowolony, wioząc rodzącą.
Że jak wysiądę, zapłacę i doczłapię się na IP, to mi powiedzą, że brak miejsc i będę musiała zamawiać kolejną.

Nie wiem też, czy będę jechała sama.
Bo może tatuś będzie spał i go nie dobudzę telefonem. Bo może będzie w pracy i dotrze tylko do szpitala.
A na parterze nie mieszkam i windy nie mam. ;)

Nie chce mi się o tym myśleć z tego wszystkiego.

Nie wiem jak to z córkami ale z synami to jest inaczej [emoji12]. A nasza pierońska szkoła wkleja informacje do dzienniczkow z zakresem powtórzenia materiału. Dziś był spr z mnożenia, jutro dyktando i właśnie okazało się że diagnoza nr 1. 10 i 11.05 sprawdziany diagnostyczne. I lektura na przyszły piątek. Fakt przeczytana już w ferie ale powtórzyć trzeba bo test będzie...
Aż boję się iść rodzić bo młody mądry chłopak i dobrze się uczy ale ma problem ze skupieniem uwagi. A jak się nie skupia to już narzekanie nauczycieli że źleeeee z dzieckiem oj źleeeeee do psychologa na psychoterapię i zajęcia terapeutyczne koniecznie trzeba zapodać....

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Lalamido - nie daj się! Jak mówisz że zdolny to daj mu sie zająć szkołą, po co Ty do tego. Czy chłopak czy dziewczyna - patrząc po moich siostrach ( każda ma 2 synów) nie ma znaczenia. Nie wkręcaj się!!
martussa- o jaaaa to Ty robisz porcje gigant. Mnie to wyszło z 20 ciasteczek owsianych.... już połowy nie ma. Ale moja rodzina nie jedząca ani ciast ani ciastek zazwyczaj więc MUSZę sprzatac je sama :-)
waraai- zawsze możesz pogotowie wezwać i urodzić w domu albo liczyć że Cię zawiozą do szpitala

a mój brzuch wygląda tak dzisiaj... zupełnie inaczej przykryty i odkryty, nie? 115cm w talii

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    764,6 KB · Wyświetleń: 130
ja brałam heparyne w zastrzykach w brzuch przez tydzień ( chyba w 24 tygodniu ciąży) - w związku z długim lotem.

Hej hej [emoji16] jakoś mi się dzisiaj brzuch stawia i twardy się robi, a jutro jadę na badanie do szpitala bo jak byłam we wtorek to doktor mnie zaprosił na piątek... No to zobaczymy,a co do torby to do góry w reklamówce mam podpaski,płyny do mycia i skarpetki,a reszta gdzieś na dole jeszcze w szafie. Mój pan tak się ze mnie śmieje jakbym się chwyciła za brzuch i jekla to pyta czy po reklamówkę lecieć, kurcze trzeba by te łachy zebrać do kupy bo rzeczywiście z reklamówką zostanę... Ja mam do szpitala 15km więc myślę że zdążę na czas, żebym tylko nie zajechała ze 3dni do przodu bo chodźic po oddziale bez sensu nie zamierzam, a moje oddziałowe znajomości mogą mi ułatwić zostanie na oddziale...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry