Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chcieć to i mi się nie chce [emoji12]... ale jak mi się dziecię za każdym razem krztusilo, siniało i oddechu złapać nie mogło to moje chcenie nie miało wiele do powiedzenia.Lalamido szalejesz w tej wannieja Was podziwiam z tym ściąganiem...mi sie tak niechce ściągać...przy Stasiu zawsze miałam zamrożone a teraz leń....wystawiam cycucha i nie chce mi sie ściągać
![]()
Sudo jest z cynkiem więc szybciutko przesusza i szybko się goi.My na szczęście po szczepieniu 6w1 i pneumokoki ale tym płatnym i Młoda tylko śpiąca była, ale syn po tym samym zestawie goraczkowal jeden dzień wiec co dziecko to inaczej. Pakujemy się nad morze...jadę posprzątać po ludziskach
Wczoraj mielismy wycieczkę do moich dziadków 120km ale sie ucieszyli ze Młodą zobaczyli...dziadek jak nie chodzi to by wstał w krzesła tyle sił dostał na widok prawnuczki
Karlik, fajnie ze Wam wyjazd sie udal...a z kupą daliście czadu
Olo, buziaki dla Maryski niech wysypka szybko znika...
Martussa, dla świętego spokoju zadzwoń jutro do pediatry. Nasza mowila ze do trzech dni moze dziecko odczuwać szczepienie.
Ja dziś zauwazylam ze jakies body musialo Młodą obetrzec i ma takie małe przetarcie jakby skórka zeszla pod pachą ...posmarowalam sudocremem bo niemam pomyslu na to innego...macie pomysły?