Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No fakt.. nie próbowałam sobie TAM psikać. Pewnie nie jest to przyjemne. Dominik psikanie w siusiaka zniósł dzielnie, ale chłopcom zawsze łatwiej z tymi sprawamiO zgrozo, a psiknij se w pszczołę zimnym octeniseptem...
Mierzyłam temp cyców, jest o stopień wyższa od mej bazowej. Taka ciekawostka. Wasze też gorące?
he he heAż sobie psikne z ciekawości
Olo twoja Mery odwiedziła już więcej specjalistów niż ja w swoim życiu [emoji6] .U nas dzis byla pani neurologopeda. Mowi, ze Marys pieknie ssie, pieknie lapie i w ogole jest piekna. Jedyne co jest do naprawy to fakt, ze troche za malo wyciaga jezyk w trakcie ssania i za mocno przez to traktuje moje brodawki dolnym dziaslem. Mam przed kazdym karmieniem jej wkladac palucha do geby i lekko masowac jezyk w kierunku ujscia utworu gebowego. Niestety Mary jak każdy chyba człowiek reaguje na to odruchem wymiotnym. Ale damy rade.
Moze my z Karlikiem za wrazliwe brodawki mamy?Bo mi na mysl, ze mala mialaby mnie za ktoras jakos mocno w dziwnym kierunku ciagnac, az sie robi zle
Internety to zlo! Ale ja tez wszystko googluje jak glupiataki nasz los
@waraai dzieki za zgloszenie nas do grupy zamknietej i wsparcie cyckowe :*
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom