Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety nie wiem [emoji17]. Napewno w jakimś szpitalu bo opowiadał że ma tak ciężkie przypadki chloniakow u dzieci że naszego syna po przebadaniu na wszystkie sposoby wykluczył ale kazał obserwować i jeśli laryngologicznie nie da się tego wyjaśnić to dopiero wrócić. Laryngolodzy, onkolodzy (a trochę ich było) zgodnie uznali że taka ma anomalię ale nic złego się nie dzieje. Jak mi będzie przeszkadzać to wtedy mamy usunąć.@Lalamido- faktycznie, opinie ma niepochlebne. A kojarzysz może gdzie on przymuje poza LyxMed? Tam najbliższy termin to 18 lipca - odplatnie. W ramach pakietu 24 lipca O.O
Mam !!!@Lalamido- faktycznie, opinie ma niepochlebne. A kojarzysz może gdzie on przymuje poza LyxMed? Tam najbliższy termin to 18 lipca - odplatnie. W ramach pakietu 24 lipca O.O
Dziękuje [emoji16] właśnie mi położna mówiła że to obkurczanie trwa dłużej niż po pierwszym porodzie... Ale żeby tak długo[emoji34][emoji34][emoji34] od tych podpasek już mam dupę odparzona co to za łaska 9miesiecy bez okresu jak teraz tyle tygodni na podpaskach.Bryy, chłodniej, przyjemniej... Ala z temp 36,9
@DaWo ja 8 tyg po porodzie a dopiero od tygodnia bez wkładek, ba cuuuś ciurkało cały czas...
@milkaklaudia ja rozumiem ślub, wesele - ale odezwij się!!!![]()