Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Próbowałaś śpiewać góralskie kołysanki? "Śpij malutki.. śpij... HEJ!!! "I mojej dziecinie dzień wygląda juz w miarę podobnie kapiel okolo 19:30 i zasypia po kapieli na pół godzinki i potem sie budzi i aktywność do 22...niewiem jak to wyeliminować![]()
Współczuję Ci [emoji17] . Ostatnio właśnie się zastanawialam czy wasi partnerzy coś się nocami czy wogole udzielają, bo czasami odnoszę wrażenie że wszystko na Was spoczywa.Powiedzcie mi.. Wasi partnerzy jakoś czynnie Wam pomagają?
Coś w nocy?
Mieszkam ogólnie sama. Tata wpada w zależności od czasu na 2-4 godziny ze dwa razy w tygodniu i na dłużej w weekend. Jeden dzień na przykład. Śpi u nas też ze dwie noce w tygodniu, niby, żeby mnie odciążyć.
No i - śpi, jak kamień.
Nadal działam ja, z tą różnicą, że już mniej swobodnie i na palcach.
Dziś kima nadal, od 23. Ja w tym czasie łącznie 4 godziny.
Panna ze 2 więcej, ale tak napiernicza mnie od wczoraj kręgosłup i podbrzusze, że miałam problem ze spaniem.
On ze trzy razy nieorzytomny sie aktywował z pytaniem, czy ją wziąć: np. gdy karmiłam, albo gdy odkładałam ją w końcu śpiącą i zasypiał prawie w połowie sentencji.
No szlag mnie trafia. Już wolałabym, by spał u siebie, bo mi tylko mój rytm upolowanych nocnych godzin zaburza..
U nas zaś dziś minął miesiąc.
Panna z tej okazji od północy jest wkurzona lekko.
Ale okres noworodkowy się skończył i nie ma już taryfy ulgowej.![]()