Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam dziewczyny. Ja tez urodziłam w maju 05.05 Helenkę 2600 54cm. Od dłuższego czasu śledziłam wątek szkoda ze dziewczyny uciekły do zamkniętego faktycznie fajna ekipa ale moze nam uda sie stworzyć cos co potrwa.
Hej My też po szczepieniu 04.07.2017 byliśmy.Obyło się bez gorączki ale mały się wystraszył i każdą zmianę pampersa kojarzył ze szczepieniem,na szczęście zapomniał na drugi dzień.
+rotawirus? My mamy zamiar szczepić we wtorek i dlatego tak bardzo przezywam. Moja mala urodziła sie z niedokrwistością co 3tyg robimy morfologię i nie mogę patrzeć jak po raz kolejny jest kuta dlatego z dwojoną siłą to przeżywam
Hej dziewczyny[emoji4] my juz po spacerku ale później tez pojdziemy, taka piekna pogoda[emoji16] też mam nadzieje że uda nam się stworzyc fajny wątek. My szczepienia mamy 12.07 oby było bez gorączki zobaczymy. Dziewczyny czy któraś z Was poleca coś na trądzik niemowlecy?