• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja jeszcze nie jestem nawet zapisana do poloznej ani gp bo nie moge sie dobic do nich. W przyszly czwartek mam wizyte u polskiego ginekologa bo za mna juz 3 poronienia i musze sprawdzic czy wszystko jest jak powonno czy znow cos nie tak bo zwariuje. Z drugim synem wytrzymalam do 12 tyg ale wtedy mialam za soba dopiero 1 poronienie i spokojniejsza glowe. Teraz jest o wiele ciezej.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam dzisiaj w przychodni to w recepcji mi powiedzieli że nie trzeba do gp tylko wizyta u pielęgniarki a później przyznaja mi położna itd mam nadzieję że tym razem będę miała jakoś konkretna położna bo w ostatniej ciąży mialam taka po 60 i odchodzila na emeryturę i miała wszystko gdzieś

Ja musze do gp niestety bo jeszcze mam problemy zdrowotne wiec potrzebuje konsultacji i ma pewno lekow przeciwwymiotnych bo mam ogromna niedowage spowodowana problemami z jelitami i nie moge juz wiecej tracic, wlasciwie to juz nawet nie mam z czego tracic bo juz wygladam jak chodzacy trup.

Jesteś w ciąży wyrób sobie kartę jak najszybciej i będziesz miała za darmo wszystkie leki moja karta wygasła w sierpniu a teraz znowu będę miała nową :blink: uciekam po synka do szkoły :happy:

reklama
Mysza na pewno mi da, ale najpierw musze sie dostac. Ja dzwonie tam codziennie i maja zajete linie przez 15 min a po tym czasie juz nie ma ani jednej wizyty na dzis i kaza dzwonic nastepnego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry