reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny coś Wam się daty mylą :laugh2: @nast95 października 2017 jeszcze nie było @niebieskooka08 27 sierpień już był ;-) ;) Widać jak ciąża rozluźnia mózg :-p

@basia89 z seksem owszem jest, ale nie taki jak zawsze, tylko kiedy nie boli mnie brzuch. Nic na siłę. Zatem niewiele, krótko i delikatnie niczym kłębek bawełny.

Sorki dziewczyny, mam dziś głupawkę. Zjadłam cebulę. Zaczynam się siebie bać :laugh2:

Witajcie ;)

Ależ mnie mdli od rana :/

Jeśli wszytko bedzie dobrze to o ciąży powiemy jak najpóźniej sie da :/. Szczerze powiedziawszy najchętniej w Listopadzie lub grudniu.

W ostatniej ciąży po wiedzieliśmy dzieciom moim rodzicom i mojemu rodzeństwu. I moja ukochana przyjaciolka. Jak stracilismy dzidzie cala rodzina moja niwbwiedziala jak się zachowywać w obec mnie... Zle mi z tym było. Dlatego teraz nikt nic nie wie. Wiem ja i maz. I moje dziewczyny z grupy lutowej ale one dla mnie bardzo ważne ;) mam nadzieje ze Majowa grupa bedzie równie zgrana i wspaniała.

Fabimama wiem, ze zniknęłaś. I baaardzo Cie cieszę, ze znowu jesteś w ciąży ;)
ja na fb na lutówki nie przeszłam, jakos wydaje mi sie, ze na fb ciężej sie ogarnac niz tu ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ;)

Ależ mnie mdli od rana :/

Jeśli wszytko bedzie dobrze to o ciąży powiemy jak najpóźniej sie da :/. Szczerze powiedziawszy najchętniej w Listopadzie lub grudniu.

W ostatniej ciąży po wiedzieliśmy dzieciom moim rodzicom i mojemu rodzeństwu. I moja ukochana przyjaciolka. Jak stracilismy dzidzie cala rodzina moja niwbwiedziala jak się zachowywać w obec mnie... Zle mi z tym było. Dlatego teraz nikt nic nie wie. Wiem ja i maz. I moje dziewczyny z grupy lutowej ale one dla mnie bardzo ważne ;) mam nadzieje ze Majowa grupa bedzie równie zgrana i wspaniała.
Wspolczuje przeżyć :( teraz sie zastanawiam, czy nie powinnismy z moim poczekać z informacją... no ale już pozamiatane ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry