jeżeli będzie mi dane to oczywiście że takDziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeżeli będzie mi dane to oczywiście że takDziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Dziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Ja bym chciala ale los bywa przewrotny.. Z synkiem tez chcialam ale nie wyszlo.. Po cc i bez dziecka bylo ciezko i sciaganie recznym laktatorem tez nie wyszloDziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()
Kontrowersyjny temat na dopiero pierwszy trymestr hehe "fight"Dziewczyny wiem że to jeszcze za wcześnie ale zapytam jednakczy zamierzacie karmić piersia swoje maluszki ?
![]()

No właśnie to prywatna wizyta, na fundusz mam dopiero 16.10Witaj kochana [emoji8] nareszcie jesteś w dobrym miejscu hihi [emoji16]
Witaj w klubie ! [emoji6] u mnie zero mdłości i też się zaczęłam martwić.. ale z drugiej strony moze jesteśmy po prostu szczęściarami? [emoji6] fajnie ze masz tak szybo wizytę.. ja dopiero 17.10 [emoji15] ale chyba pójdę sobie prywatnie na usg [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom