Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Apropo wyjmowania malucha z wanienki, moja mama zawsze owijała dziecko ciepła pieluszka tetrowa i podobno nie płakałoCzesc dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale mam chwilke na wypicie kawy to pomyslalam ze napisze
Gosiaczek - super gratuluje!!! piekny synek i jaki wielki, wow!
A wszystkim Paniom ktore sa juz bliskie terminu zycze szczesliwego rozwiazania i powodzenia! Aby wasze malenstwa byly juz na swiecie
Sprzatanie i duzo ruchu faktycznie - to dobry pomysl na wywolanie akcji jesli sama nie chce przyjsc.
Ja jestem totalnie zauroczona swoim szkrabemchociaz nie powiem najgorsze sa chyba dla mnie noce - kazda jest inna czasem wstane tylko 2 razy a niekiedy az 4, ale to chyba jak sie karmi piersia to jednak wiecej trzeba wstawac niz przy mleku mm bo to kobiece mleko jakos szybciej sie trawi.
Uwielbia jezdzic autem siedzi wtedy cichutko jak myszka i nawet polubil kapiele ale moment wyjecia go z wanienki to istny armagedon! dostaje wtedy takiego szalu macha rękami na prawo i lewo haha
Na razie jem wszystko aczkolwiek caly czas gdzies z tylu glowy mam " kurcze moze nie powinnam tego lub tam tego .."
Mnie tez wzielo na sprzatanie po waszych postach o sprzątaniu hehewięc odsunelam wszystko i odkurzylam za lozkami, szafkami nocnymi i ogolnie caly dom ogarnelam, takze patrze jak mam czysto
moze jeszcze tak bedzie zgodzine bo moj syn no wiadomo tu nachlapie tu cos wysypie.. Ehh...