reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam
@sredec1982 ale miałaś przeżycia, współczuję takiej sytuacji i to jeszcze w ciąży aż dziwne że ze stresu cię niewzielo;)
@Katerina1985 gratulacje!!
@Mysza1990 gratulacje!!

Dziś moja córcia 6 urodzinki miała aż nie mogę uwierzyć kiedy to zlecialo, posiedzielismy troszkę przy torcie później grill był fajnie czas minął ale jak wróciłam do domku to czulam lekkie kłucie w kroczu i ciągnięcia brzuszka ale położyłam się i jest ok. Teraz najgorzej to nogi bolą, zauważyłam ze jak jest cieplej to szybko nogi mi się męczą i zaczynają puchnac a dziś u nas cieplutko było więc teraz nogi dadzą mi się odczuć.

Dziwnie u was z tym ktg, u nas w końcówce ciąży jak coś niepokoi to się idzie do szpitala i oni robią ktg i pierwsze słyszę zeby za to płacić ale w tym kraju to nic nie powinno mnie już dziwić.;)

Hej dziewczyny we wtorek mam do szpitala, ale cos mysle czy nie pojrchac dzis sie spraedzic, w nocy czulam dosc dlugo bol kregislupa dolem tylko ciagly i przy tym napiecia brzucha, po 2 godz zasnelam i nie czulam ale pojawia sie spowrotem, jesli to nie to to nie chce sie jeszcze przyjmowac do szpitala. Z drugiej strony mam 50 km wiec zeby nie za pozno, narazie czekam na jakas regularnosc i inne symptomy.

reklama
Melduję się,że dalej nic się nie dzieje;(
W planach na dziś mam sprzątanie,pranie bo może jutro już mnie w szpitalu położa.. oby.
Mnie też kręgosłup bolał wczoraj, brzuch często twardnieje jak coś robię,Ale uważam że to żaden symptom bo mam tak już przeszło miesiąc. Do tego kłucie od 2 miesiecy.. cóż. Nie doczekałam się skurczow:( mam nadzieję,że szybko pójdzie i urodze naturalnie kiedyś:p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry