Asienkaa23
Fanka BB :)
A noWiadomo jak to przy małym dziecku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A noWiadomo jak to przy małym dziecku![]()
To dobrzeA nomam mamę do pomocy w razie czego ale ugadałam się że tylko na tydzień puki ogarnę wszystko.
Dopiero zauważyłam że Ty rok starsza Ode mnie jesteśA nomam mamę do pomocy w razie czego ale ugadałam się że tylko na tydzień puki ogarnę wszystko.
Znaczy się teraz w lutym skończyłam 24 lata.Dopiero zauważyłam że Ty rok starsza Ode mnie jesteś![]()
Ja w czerwcu kończę 23 więc rok różnicy bo Ty 1994 a ja 1995Znaczy się teraz w lutym skończyłam 24 lata.
A nom faktycznieJa w czerwcu kończę 23 więc rok różnicy bo Ty 1994 a ja 1995![]()
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] u mnie Meksyk rodzeństwo sie pobilo o misia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] cudaki kochaneA nom faktycznie![]()
O kurcze to pięknie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] u mnie Meksyk rodzeństwo sie pobilo o misia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] cudaki kochane
Ja w czerwcu kończę 23 więc rok różnicy bo Ty 1994 a ja 1995![]()
Okej ucałuj od e - cioci [emoji8][emoji8]O kurcze to pięknieidę do malego, jutro zajrzę na forum.