reklama

Majowe mamy 2018

Ale jaja, zaliczyłam porodówkę, bo zapis z ostatniego ktg się nie podobał i lekarz zlecił zabrać mnie na trakt i zrobić ponownie ktg. Wyszło wszystko ok. I wróciłam na patologie. Gdyby zapis był znów zły to pewnie od razu braliby mnie na cięcie.
Ahhh. No i pewnie byś była już po ... Miejmy nadzieję że jutro utulisz już maleństwo

reklama
Ogólnie to ok. Jestem nastawiona na jutro a jak mi dziś powiedzieli, że mam się pakować na porodówkę to zdębiałam :)
W trakcie mojego ktg przyjechała kobietka z pełnym rozwarciem i urodziła w 5 minut :) szczęściara
Czyli nie masz ani skurczy ani nic ? Moze twój gin zle co tygodnie wyliczył tak jak ja miałam zle wyliczone przy córce o dwa tygodnie niby w terminie a wyszło ze dwa tygodnie przed urodziłam [emoji23][emoji23]

Czyli nie masz ani skurczy ani nic ? Moze twój gin zle co tygodnie wyliczył tak jak ja miałam zle wyliczone przy córce o dwa tygodnie niby w terminie a wyszło ze dwa tygodnie przed urodziłam [emoji23][emoji23]
Raczej się nie pomylił, bo z prenatalnych wychodziła ta sama data. Po łyżeczkowaniu miałam nieregularne cykle może tu coś się pokręciło.

reklama
@Jetkaa nie miałam już drugi raz tego, więc pewnie po takiej przerwie od seksu jakieś tam micro uszkodzenie było stąd ta krew. Mój w ogóle mi przed chwilą się przyznał, że jednak boi się bzykania bo myśli o główce dziecka [emoji28][emoji1365] Haha... ja się zastanawiam czy czasem, aby to nie jest „wymówka” by nie tykać słonicy w łóżku [emoji23] Już mam takie głupie myśli [emoji6]

Ale brzuszek mi się stawia dzisiaj cały dzień i to porządnie. No nic - zobaczymy co będzie; wizyta w czwartek u ginekologa jak nic do tego czasu się nie wydarzy.

@Gosika88 No nieźle !!! Haha, Ty kochana to masz przeboje. Ale jutro już za kilka godzin - życzę Tobie byś jutro o tej godzinie już była po wszystkim. [emoji847]

@Angela3aa za Ciebie też trzymam kciuki, bo chyba w terminie jesteś co? [emoji6] Dobrze, że stan wód jest ok. A ta maź to co to mogło być?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry