Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bolesne te skurcze? Moze samo się rozkręci, wiem ze kazdy dzien po terminie jest dłuższy i wogole ale juz moze jutro uda sięA u nas plan legł w gruzach... przyszedł nowy lekarz i powiedział ze skoro u nich na aparacie termin jest na dziś to może warto poczekać zwłaszcza ze skurcze są co 10-12 min na ktg. Ewentualnie jutro kroplówka ... masakra
A bolesne te skurcze? Moze samo się rozkręci, wiem ze kazdy dzien po terminie jest dłuższy i wogole ale juz moze jutro uda się![]()
No takie w miarę, już nie odczuwam ich jak wcześniej jako samo spięcie brzucha tylko lekki ból jest wiec zobaczymy ..
Najgorsze to czekanie, a jak na dodatek trzeba w szpitalu siedziec to juz wogole masakra. W domu zawsze sie cis znajdzie do zrobienia. Mi zostalo 13 dni do terminu, a tak wczesniakiem mnie lekarze straszyli warto bylo sie oszczedzac, teraz robie wszystko i jeszcze sie okaze ze przenosze[emoji5]
Dziewczyny mój mały ma chyba pleśniawkę na języczku. Czy takiemu maluchowi można coś podać by to wyleczyc?