natala95
Fanka BB :)
Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki :*Dziś o 11:55 urodziłam siłami natury Helenkę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki :*Dziś o 11:55 urodziłam siłami natury Helenkę![]()
Gratuluję !!! Pochwal się później małąDziś o 11:55 urodziłam siłami natury Helenkę![]()
Gratuluję nowo upieczonym mamomzycze duzo zdrowka dla was i dzieciaków
Ja sobie sprawdziłam torbe do szpitala w razie W mam wszystko zapakowanetak myślę
mnie nic nie boli rano odeszedl ten czop i cisza
takze licze ze w poniedziałek mój gin mi pomoze i bede juz tez po
![]()
Bylam w sklepie bo caly dzien czuje się slabo bez sil i kupilam ciastka i zjadlqm cale i od razu lepiej![]()
Ee raczej nie.. Zle sie czuje od paru dni tzn tyle ze brak sil sennosc i zdenerwowanie... Moze przez to ze od paru dni zimno czarmo buro i pada deszcz.. I na mnie tak dziala... Mi juz obojetne kiedy sie zacznie bo wiem ze w poniedzialek max wtorek będę poKochana.... ja jem jak świnka dzisiaj... wszystko pochłaniamNie chce wiedzieć nawet ile tego dzisiaj zjadłam!!! [emoji3]
Może to taka cisza przed burzą u Ciebie? U mnie skurcze prawie nieodczuwalne. Znowu się pewnie uspokoi![]()