Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam mocno kciuki@tysia123 bardzo bym chciała ją tulić jużNie idzie mi szybko... ehh 12 godzin a rozwarcie na 1,5 palca
Wody poszły całkiem już ale akcja się nie rozkręci chyba sama
po 8 obchód więc zobaczę jaką decyzję podejmie gin, ale ja już nie mam siły [emoji40][emoji37] Boje się co będzie po Oxy... [emoji37]
A co mu zakładasz ?Powodzenia dziewczynyoby jak najszybciej maluchy były na świecie.
Mój dostał potowekza ciepło go ubieram ehh no i się nie najada, muszę dokarmiać mm
Miał na noc body i pajacyka z długim rękawem.A co mu zakładasz ?
Moja Zuza tez sie nienajadala piersia na poczatku sie tym stresowalam bo wszyscy w okolo kp kp kp i tym stresem i parciem pokarm stracilam, olalam wszystkich, przeszlam na mm i ja zaczelam byc spokojna i mala. Karmienie mieszane tez jest ok najważniejsze zebys i Ty i dzidzius byli spokojni a dzidzius najedzony[emoji4]Powodzenia dziewczynyoby jak najszybciej maluchy były na świecie.
Mój dostał potowekza ciepło go ubieram ehh no i się nie najada, muszę dokarmiać mm
To moja tak samo na noc ma [emoji33]Miał na noc body i pajacyka z długim rękawem.