Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety przez te 9mcy może się dużo wydarzyć, ale nie ma co się zamartwiać na zapas. W ciąży najważniejszy spokój. A to, że niektóre straszne rzeczy się wydarzają, nie znaczy że zdarzą się namDziewczynki,
Takie smutne wieści tutaj.. aż sama zaczęłam się zastanawiać, czy z moją fasolką wszystko w porządku. Wizytę u ginekologa na NFZ mam 03.10 .a prywatnie 06.10.. boję się czekać do tego czasu. Aktualnie u mnie 8t2d.
Mąż zabronił mi wchodzić zarówno tutaj na forum jak i na grupę facebookową .. Strasznie przeżywam jak dziewczyny z grupy piszą, że straciły dzieciątko. Wczoraj cały wieczór płakałam po tym jak Beata na facebooku napisała, że również przestało bić serduszko.
My z mężem staraliśmy się o dziecko prawie dwa lata więc teraz jak się w końcu udało nie mogę sobie nawet wyobrazić coby było gdyby..
Straszne rzeczy…
Ściskam Was mocno!! Trzymajcie się i trzymam kciuki za każdą z Was!
Starsza jest prawie dorosła, przydałaby się siostrzyczka dla młodszej. Gratuluję zdrowego malucha [emoji4]dziewczyny uprzejmie melduje ze z fasolka wszytko w porzadku![]()
slyszalam serduszko i widzialam malucha - mierzy jakies 1,2 cm
z radosci pojechalam do Lidla i kupilam getry ciazowe + bluzke
ja nie marze o plci - wazne zeby zdrowie bylo, praktycznie do sprawy podchodzac to ciuszki mam po chlopcujak dziewczynka to bedzie to tez cos sie dla niej po chlopcu znajdzie
co do imienia to ja wybieram dla dziewczyny - i juz wybralalm Nina a jak chlopak to maz wybiera