Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak można zdobyć ćwiczenia, dietę Chodakowskiej? Na allegro? Tez mam zamiar zrzucić z 15kg. Ale te slodkoscir mi krzyżują plany. Muszę się wziąć za siebie...Mam stepper wiec moze niedlugo na nim sprobuje troche polazic. Ja po pierwszej corce cwiczylam chodakowska z dieta oczywiscie i spadlo mi mega duzo kgjak dla mnie -18kg to duzo
i trzymala mi sie 4 lata waga poki nie zaszlam w ciaze za duzo wolnego czasu mialam to wcinalam co popadlo
po pierwszej ciazy poczekalam az przestalam karmic i dopiero sie wzielam za siebie
troche mi teskno za tymi cwiczeniami
ale pewnie skalpel bedzie trudno zrobic po cc po 3 miesiacach.
Ja nie kupywalam diety. Skomponowalam sobie sama obliczajac zapotrzebowanie energetyczne i odjelam od tego 200 kcal. Ulozylam wg przepisow dietetyczki na takiej stronie z przepisami. Jadlam normalnie 5 posilkow i pilam duzo wody. W pol roku -18 kg no i cwiczylam przynajmniej 3 razy w tygodniu. A nieraz nawet i 6 treningow. Akurat wtedy corka spalaJak można zdobyć ćwiczenia, dietę Chodakowskiej? Na allegro? Tez mam zamiar zrzucić z 15kg. Ale te slodkoscir mi krzyżują plany. Muszę się wziąć za siebie...
Przed ślubem dwa miesiące chodziłam dużo nie schudłam z 3kg ale wtedy nie musiałam bo wyglądałam ok. Ale chodziłam 5 razy w tygodniu min godzinę i kilka razy z trenerem który nas poganiał i trzymał tempo i pokazywał prawidłowe ruchy włączał w to trucht.Ja tez musze zrzucić po ciaży parę dobrych kilogramów. W sumie już przed ciążą się trochę nazbierało i czas coś z tym zrobicmyślałam o nordic walking. Ma któras doswidczenie czy można na tym zrzucić? Jutro wybieram się po kijki i tak myślę czy się opłaca hihi
Waga marzenie, kiedyś tyle ważyłam[emoji16]Ja już mam dużo mniej niż na początku ciąży
Starowałam z 57,4kg a teraz mam jakieś 54kg.
Stres, dwa posiłki dziennie i jest efekt...