Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie od samego rana do wieczora nic jej nie pasowało.Cały czas na rękach i tak niezadowolona,a jak ją się kładło to histeria .Zęby idą na potęgę ,ślini się bardzo,rączki do buzi wkłada czasami tak głęboko że aż na wymioty ja bierze.Gryzaka jeszcze nie umie sobie tak podtrzymać żeby go ciumkać.Nerwa ma bardzo z tego powodu .Dobrze że mój luby ma urlop to trochę u niego, trochę u mnie na rękach i jakoś dzionek zleciałIle miesięcy ma Twoja mała? Moja tak samo sie slini pcha łapki do buzi, skończyła 4 miesiąc, czyli mam sie już spodziewać zębów?Hej kobietki dzisiaj moja luśka miała dzień marudynormalnie od samego rana do wieczora nic jej nie pasowało.Cały czas na rękach i tak niezadowolona,a jak ją się kładło to histeria .Zęby idą na potęgę ,ślini się bardzo,rączki do buzi wkłada czasami tak głęboko że aż na wymioty ja bierze.Gryzaka jeszcze nie umie sobie tak podtrzymać żeby go ciumkać.Nerwa ma bardzo z tego powodu .Dobrze że mój luby ma urlop to trochę u niego, trochę u mnie na rękach i jakoś dzionek zleciał
![]()