Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@mono każde dziecko jest inne. Jedne chce próbować szybciej smaki, drugie później. Moja ma już 5 miesięcy, powoli rozszerzam. Ale obserwuje, bo gdyby coś nie tak z małą byłoby to bym przerwała. Moja jest na mm. A wy jak robicie tą kaszke,dodajecie do mleka łyżeczkę? Czy robicie na wodzie taka lejącą że przez smoczek wam leci? Łyżeczkę mam z canpola, i sprawdza mi się.
Kochana to straszne, ale może nie będzie tak źle, jeśli to sma. Jest leczenie. A Oski już pokazał, jaki jest dzielny. Popatrz tu, na Gucia to synek koleżanki z klasy mojego brata. Ile już osiągnął rehabilitacja i jakiś lek zagranicznyDziewczyny u nas jest bardzo zle!!! Nie mam ochoty zyc . moje dziecko jest ciezko chore. Zapalenie płuc zachlystowe bylo oznaka. Diagnoza nie potwierdzona ale wszystko na nia wskazuje ze oski cierpi na rdzeniowy zanik miesni. Lekarze mowia ze cud ze on to przezyl. Najgorzej ze leku nie ma na to. Powiedzieli ze mamy go kochać poki mozemy bo on moze odejsc. Nie wiem ile nam zostalo.. Ja nie wiem co mam zrobic ze soba. Co bedzie. Boje sie teraz kazdej godziny. Jutro bedzie neurolog u nas. A pozniej genetyk. Ale lekarze sa zgodni( ja tego nie przeżyje