Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja od razu odstawiłam, ale gin mówił ze można max 2 filiżanki dziennie i kawy i herbaty.Hej dziewczyny. Nie wiem czy ten temat był już tutaj poruszany..chciałabym zapytać czy odstawilyscie calkiem kawę? Pracuje w biurze przy projektach i dla mnie to katorga
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
ja już w zeszłym tyg jadłam śledzie a i wczoraj wciągałam ogórki kiszone mam własniej roboty i ze swojej działkiCześć dziewczyny
Gratulacje dla kolejnego serduszka.
Ja od razu poszłam na zwolnienie po wcześniejszych ambitnych planach pracy w ciąży i moich poronieniach. Mam stresująca prace, za dużo za długo.
Znowu będę pisać o żarciu ale jak dzisiaj nie zjem śledzia w śmietanie to oszaleje. Idę zatem szykować obiad.
Miłego dnia i powodzenia na wizytach.
mi gin mówił ze nie można surowych.Moim zdaniem nie mozna ani ryb marynowanych, ani wedzonych na zimno.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
No, wcześniej często się tutaj pojawiała. Ale miejmy nadzieję, że to nic złego@nast95 Mam nadzieję że wszystko ok. Ostatnio trochę chorowała. Ale chyba nic złego się nie stało ?!
Zazwyczaj często odwiedzała forum.
mi gin mówił ze nie można surowych.
ooo... a ja tak lubieNo ale te sa surowe... tzn bez obrobki termicznej, ktora zabija listerie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom